Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da silahlı yaralama

ASAYİŞ 19.06.2020 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3118+ kez okundu.
 

Aydın’da silahlı yaralama

Cezaevinden çıkan şahıs evinde silahlı saldırıya uğradı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir gün önce cezaevinden çıktığı iddia edilen bir şahıs, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, Kemer Mahallesi 1676 sokaktaki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevinden yeni çıkan Şahin E.’nin evine gelen şahıslar, silahla şahsın ayaklarına iki el ateş açarak evden ayrıldı. Mahalle sakinleri, silah seslerinin duyulması üzerine hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.                Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Şahin E.’yi evde ayaklarından vurulmuş halde buldu. Yaralı Şahin E., olay yerine gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından Şahin E.’yi evinde vuran kişinin Emrah Y. olduğu polis ekipleri tarafından tespit edildi. Şahin E.’yi vurduktan sonra olay yerinden iki araçla kaçan Emrah Y.’yi ve yanındaki şahısları bulmak için polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Cezaevinden çıkan şahıs evinde silahlı saldırıya uğradı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir gün önce cezaevinden çıktığı iddia edilen bir şahıs, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Olay, Kemer Mahallesi 1676 sokaktaki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevinden yeni çıkan Şahin E.’nin evine gelen şahıslar, silahla şahsın ayaklarına iki el ateş açarak evden ayrıldı. Mahalle sakinleri, silah seslerinin duyulması üzerine hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

              

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Şahin E.’yi evde ayaklarından vurulmuş halde buldu. Yaralı Şahin E., olay yerine gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından Şahin E.’yi evinde vuran kişinin Emrah Y. olduğu polis ekipleri tarafından tespit edildi. Şahin E.’yi vurduktan sonra olay yerinden iki araçla kaçan Emrah Y.’yi ve yanındaki şahısları bulmak için polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.