Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da Ramazan’ın ilk günü sokaklar boş kaldı

GÜNCEL 25.04.2020 - 21:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4131+ kez okundu.
 

Aydın’da Ramazan’ın ilk günü sokaklar boş kaldı

Aydın’da korona virüsü salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan’ın ilk gününde sokaklar boş kaldı.

AYDIN - Dört günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı Aydın’da vatandaşlar saat 14.00’a kadar market, bakkal ve fırınlardan ihtiyaçlarını karşıladı. Saat 14.00 sonrasında ise Aydın’da sokaklar boş kaldı. Özellikle vatandaşların büyük yoğunluk oluşturduğu Atatürk Kent Meydanı, Adnan Menderes Bulvarı, Yağcılariçi gibi sokak ve caddelerde görevliler harici kimse bulunmazken, emniyet güçleri gerekli izin belgeleri bulunmayan ve keyfi sebepler için dışarı çıkan vatandaşlara cezai işlem uyguladı. Aydın’daki sokağa çıkma yasağı 26 Nisan 2020 Pazar saat 24.00 itibari ile son bulacak.
Aydın’da korona virüsü salgını dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan’ın ilk gününde sokaklar boş kaldı.

AYDIN - Dört günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı Aydın’da vatandaşlar saat 14.00’a kadar market, bakkal ve fırınlardan ihtiyaçlarını karşıladı. Saat 14.00 sonrasında ise Aydın’da sokaklar boş kaldı. Özellikle vatandaşların büyük yoğunluk oluşturduğu Atatürk Kent Meydanı, Adnan Menderes Bulvarı, Yağcılariçi gibi sokak ve caddelerde görevliler harici kimse bulunmazken, emniyet güçleri gerekli izin belgeleri bulunmayan ve keyfi sebepler için dışarı çıkan vatandaşlara cezai işlem uyguladı.

Aydın’daki sokağa çıkma yasağı 26 Nisan 2020 Pazar saat 24.00 itibari ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.