Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da kar yağışı etkisini gösterdi

YAŞAM 02.03.2020 - 00:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3093+ kez okundu.
 

Aydın’da kar yağışı etkisini gösterdi

Aydın Büyükşehir karla mücadele ediyor

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Aydın’ın yüksek kesimlerimde sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası çalışma başlattı. Çalışmalarda iş makineleriyle yollar açılarak vatandaşların hayatının etkilenmemesi sağlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, acil müdahalelere karşı ekiplerin hazır bekletildiğini bildirdi. Kar yüksekliğinin yer yer 20 santimetreye ulaştığı Kuyucak’ın Belenova, Ovacık, Musakolu ve Yeşildere; Buharkent’in Ericek, Yarpuzlu; Köşk’ün Sarıçam mahallelerinde yapılan çalışmalarda yollar ulaşıma açılırken tuzlama çalışması da yapıldı. Diğer taraftan kar yağışının etkisini gösterdiği Efeler’de Karaköy, Zeytinköy ve Paşayaylası’nda da kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. ÇERÇİOĞLU: EKİPLERİMİZ 24 SAAT HAZIR BEKLİYOR Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu, “Ekiplerimiz oluşabilecek olumsuzluklara karşı 24 saat hazır bekliyor. Mahallelerimizin yollarını ulaşıma açtık ve oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçtik. Ekiplerimiz kış ayları boyunca 24 saat esasına göre görev yapmaya devam edecek” dedi. Başka Çerçioğlu, yola çıkacak sürücülerin karlı yollar için gerekli ekipmanları yanlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlattı.
Aydın Büyükşehir karla mücadele ediyor

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Aydın’ın yüksek kesimlerimde sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası çalışma başlattı. Çalışmalarda iş makineleriyle yollar açılarak vatandaşların hayatının etkilenmemesi sağlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, acil müdahalelere karşı ekiplerin hazır bekletildiğini bildirdi.

Kar yüksekliğinin yer yer 20 santimetreye ulaştığı Kuyucak’ın Belenova, Ovacık, Musakolu ve Yeşildere; Buharkent’in Ericek, Yarpuzlu; Köşk’ün Sarıçam mahallelerinde yapılan çalışmalarda yollar ulaşıma açılırken tuzlama çalışması da yapıldı. Diğer taraftan kar yağışının etkisini gösterdiği Efeler’de Karaköy, Zeytinköy ve Paşayaylası’nda da kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

ÇERÇİOĞLU: EKİPLERİMİZ 24 SAAT HAZIR BEKLİYOR

Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu, “Ekiplerimiz oluşabilecek olumsuzluklara karşı 24 saat hazır bekliyor. Mahallelerimizin yollarını ulaşıma açtık ve oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçtik. Ekiplerimiz kış ayları boyunca 24 saat esasına göre görev yapmaya devam edecek” dedi. Başka Çerçioğlu, yola çıkacak sürücülerin karlı yollar için gerekli ekipmanları yanlarında bulundurmaları gerektiğini hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.