Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da fuhuş operasyonu

ASAYİŞ 05.03.2020 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4255+ kez okundu.
 

Aydın’da fuhuş operasyonu

Gözaltına alınan 11 kişiden 9’u adliyeye sevk edildi

            Aydın’ın Efeler ilçesinde, üç gün önce polisin yaptığı operasyonla, kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptıran 6'sı travesti olmak üzere gözaltına alınan 11 şüpheliden 9’u adliyeye sevk edildi.     Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon kapsamında 11 kişi hakkında işlem yapıldı. Edinilen bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Efeler ilçesinde faaliyet gösteren fuhuş çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fizik takip sonucu delilleri toplayan polis, operasyon için düğmeye bastı. Kiraladıkları evlerde fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları belirlenen çeteye yapılan operasyonda 11 kişi hakkında işlem başlatıldı.             Belirlenen 13 adrese yapılan eş zamanlı baskında, 6’sı travesti toplam 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Fuhuş yapılan evlerde ise çok sayıda uyuşturucu ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 11 şüpheliden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilirken, adliyeye sevk edilen 9 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.   Ayrıca hastanede yapılan sağlık kontrolünde 2 şüphelinin HIV virüsü taşıdığı tespit edildi.
Gözaltına alınan 11 kişiden 9’u adliyeye sevk edildi

          

 Aydın’ın Efeler ilçesinde, üç gün önce polisin yaptığı operasyonla, kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptıran 6'sı travesti olmak üzere gözaltına alınan 11 şüpheliden 9’u adliyeye sevk edildi.  
  Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon kapsamında 11 kişi hakkında işlem yapıldı. Edinilen bilgiye göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Efeler ilçesinde faaliyet gösteren fuhuş çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fizik takip sonucu delilleri toplayan polis, operasyon için düğmeye bastı. Kiraladıkları evlerde fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları belirlenen çeteye yapılan operasyonda 11 kişi hakkında işlem başlatıldı.

           

Belirlenen 13 adrese yapılan eş zamanlı baskında, 6’sı travesti toplam 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Fuhuş yapılan evlerde ise çok sayıda uyuşturucu ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 11 şüpheliden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından salıverilirken, adliyeye sevk edilen 9 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
  Ayrıca hastanede yapılan sağlık kontrolünde 2 şüphelinin HIV virüsü taşıdığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.