Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın’da buda oldu, Askıda Et kampanyası!

GENEL 24.07.2020 - 17:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5231+ kez okundu.
 

Aydın’da buda oldu, Askıda Et kampanyası!

Aydın’da birçok STK'nın yapmış olduğu askıda ekmek, askıda elbiseden sonra Günaydın Et - Günaydın Et Gıda San. Ltd. Şti. Kurban Bayramı öncesi, ‘Askıda Et ’ başlattı.

AYDIN - Aydın-Efeler İlçesi’nde hizmet veren Günaydın Et - Günaydın Et Gıda San. Ltd. Şti. hayırseverlerin destekleriyle “Askıda Et” kampanyasını başlattı. Birçok devlet kurumları ve STK’lar içinde bulunduğumuz zor günlerde vatandaşların imdadına koşmak için birbirleriyle yarışırken, ilk kez bir ticari kurumdan farklı bir hamle geldi. Efeler İlçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren Günaydın Et - Günaydın Et Gıda San. Ltd. Şti Ortağı Levent Yelgen farklı bir kampanya başlatarak dikkatleri üzerine çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası kapsamında, “Askıda Et” uygulamasını başlatan Levent Yelgen, “Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi insanlara destek sağlamak, imkânı olan vatandaşlarımızın da bağışlarıyla bu uygulamayı başlattığını” söyledi. ‘ALAN EL VERENİ,  VEREN EL ALANI BİLMEYECEK’ Şirket Ortağı Yelgen, “ 22 Temmuz günü bir müşterimiz telefonla iş yerimizi aradı. Bize, ‘Siz Askıda Et kampanyası başlatırsanız ilk bağışçı ben olmak istiyorum, bu teklifimi bir değerlendirin’ dedi. Bizde müşterimizin sunduğu ve bu duyarlı davranışı şirket ortaklarımızla değerlendirdik ve başlattık. Öncelikle Kuruluş Mahalle Muhtarımız Hüseyin Akın beyle görüştük. Muhtarımızla şöyle bir karar aldık, ‘mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edecek ve kaç kilo et vermemiz gerekiyorsa bizde bağışçımızın bağışladığı et miktarında o hane sayısına göre bağışı vereceğiz. Devamında da bağışçıya kaç haneye ne vermişiz listeyle kendisine sunacağız. Tabi bu belgeyi bağışçımıza verirken kesinlikle kişilerin isimleri yazılmayacak ‘alan el vereni,  veren el alanı bilmeyecek’ sadece mahalle muhtarımız bilecek, o da bağışçıyı değil ihtiyaç sahibi kişilere bilecek.  Bu kampanyamız yoğun ilgi görürse Efeler ilçemizin diğer mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerimize de ulaştıracağız” dedi. Son olarak ta, “ Bu kapsamda ihtiyaç sahipleri için başlatılan “Askıda Et” uygulamasına destek olmak isteyenlerin 0543 808 85 55/0256 225 25 82 Nolu telefondan kendisine ulaşabileceklerini “söyledi.
Aydın’da birçok STK'nın yapmış olduğu askıda ekmek, askıda elbiseden sonra Günaydın Et - Günaydın Et Gıda San. Ltd. Şti. Kurban Bayramı öncesi, ‘Askıda Et ’ başlattı.

AYDIN - Aydın-Efeler İlçesi’nde hizmet veren Günaydın Et - Günaydın Et Gıda San. Ltd. Şti. hayırseverlerin destekleriyle “Askıda Et” kampanyasını başlattı.

Birçok devlet kurumları ve STK’lar içinde bulunduğumuz zor günlerde vatandaşların imdadına koşmak için birbirleriyle yarışırken, ilk kez bir ticari kurumdan farklı bir hamle geldi.

Efeler İlçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veren Günaydın Et - Günaydın Et Gıda San. Ltd. Şti Ortağı Levent Yelgen farklı bir kampanya başlatarak dikkatleri üzerine çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası kapsamında, “Askıda Et” uygulamasını başlatan Levent Yelgen, “Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi insanlara destek sağlamak, imkânı olan vatandaşlarımızın da bağışlarıyla bu uygulamayı başlattığını” söyledi.

‘ALAN EL VERENİ,  VEREN EL ALANI BİLMEYECEK’

Şirket Ortağı Yelgen, “ 22 Temmuz günü bir müşterimiz telefonla iş yerimizi aradı. Bize, ‘Siz Askıda Et kampanyası başlatırsanız ilk bağışçı ben olmak istiyorum, bu teklifimi bir değerlendirin’ dedi.

Bizde müşterimizin sunduğu ve bu duyarlı davranışı şirket ortaklarımızla değerlendirdik ve başlattık.

Öncelikle Kuruluş Mahalle Muhtarımız Hüseyin Akın beyle görüştük. Muhtarımızla şöyle bir karar aldık, ‘mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edecek ve kaç kilo et vermemiz gerekiyorsa bizde bağışçımızın bağışladığı et miktarında o hane sayısına göre bağışı vereceğiz. Devamında da bağışçıya kaç haneye ne vermişiz listeyle kendisine sunacağız.

Tabi bu belgeyi bağışçımıza verirken kesinlikle kişilerin isimleri yazılmayacak ‘alan el vereni,  veren el alanı bilmeyecek’ sadece mahalle muhtarımız bilecek, o da bağışçıyı değil ihtiyaç sahibi kişilere bilecek.  Bu kampanyamız yoğun ilgi görürse Efeler ilçemizin diğer mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerimize de ulaştıracağız” dedi.

Son olarak ta, “ Bu kapsamda ihtiyaç sahipleri için başlatılan “Askıda Et” uygulamasına destek olmak isteyenlerin 0543 808 85 55/0256 225 25 82 Nolu telefondan kendisine ulaşabileceklerini “söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.