Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın’da 5 ilçenin kaymakamı değişti

15.07.2020 - 00:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3320+ kez okundu.
 

Aydın’da 5 ilçenin kaymakamı değişti

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü Ankara Vali Yardımcısı oldu

AYDIN - İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 20 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken 5 kaymakam ve 3 vali yardımcısı merkez teşkilatında değişik görevlere getirildi. Bakanlığın merkez teşkilatında görev yapan 5 mülki idare amirinin ise vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı. Kararname ile geçen dönemde de yapılan uygulama ile vali yardımcılarının kaymakamlık görevine atanmalarına devam edildi. Aydın’da 5 ilçenin kaymakamı değişti. Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aydın’ın Söke, İncirliova, Didim, Koçarlı ve Sultanhisar Kaymakamları değişirken, Aydın Valiliği’ne de iki vali yardımcısı atandı. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Kararnameye göre, İncirliova Kaymakamlığı'na İzmir Bayraklı Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Koçarlı Kaymakamlığı'na Elazığ Keban Kaymakamı Ersin Tepeli, Sultanhisar Kaymakamlığı'na Siirt Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Didim Kaymakamlığı'na Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Halil Avşar ve Söke Kaymakamlığı'na Kırklareli Vize Kaymakamı Soner Zeybek atandı. Aydın Vali Yardımcılıklarına da Bursa Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz ile Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Rıza Dalan getirildi. Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu Bursa Karacabey Kaymakamlığı'na, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz Karabük Safranbolu Kaymakamlığı'na, Sultanhisar Kaymakamı Rasim Belge Aksaray Ortaköy Kaymakamlığı'na ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü de Ankara Vali Yardımcılığı görevine atandı.
İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü Ankara Vali Yardımcısı oldu

AYDIN - İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 20 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken 5 kaymakam ve 3 vali yardımcısı merkez teşkilatında değişik görevlere getirildi.

Bakanlığın merkez teşkilatında görev yapan 5 mülki idare amirinin ise vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı.

Kararname ile geçen dönemde de yapılan uygulama ile vali yardımcılarının kaymakamlık görevine atanmalarına devam edildi.

Aydın’da 5 ilçenin kaymakamı değişti.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Aydın’ın Söke, İncirliova, Didim, Koçarlı ve Sultanhisar Kaymakamları değişirken, Aydın Valiliği’ne de iki vali yardımcısı atandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Kararnameye göre, İncirliova Kaymakamlığı'na İzmir Bayraklı Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Koçarlı Kaymakamlığı'na Elazığ Keban Kaymakamı Ersin Tepeli, Sultanhisar Kaymakamlığı'na Siirt Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Didim Kaymakamlığı'na Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Halil Avşar ve Söke Kaymakamlığı'na Kırklareli Vize Kaymakamı Soner Zeybek atandı. Aydın Vali Yardımcılıklarına da Bursa Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz ile Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Rıza Dalan getirildi.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu Bursa Karacabey Kaymakamlığı'na, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz Karabük Safranbolu Kaymakamlığı'na, Sultanhisar Kaymakamı Rasim Belge Aksaray Ortaköy Kaymakamlığı'na ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü de Ankara Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.