Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın CHP’de şok istifa

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 04.02.2015 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3563+ kez okundu.
 

Aydın CHP’de şok istifa

Aydın CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek istifa etti.

Yeni Ufuk Özel-Hasan Kadife Genel seçimlere kısa bir süre kala heyecan artarken Aydın’ın en iddalı partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bugün istifa şoku yaşandı. Eşi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Sultanhisar CHP İlçe Başkanı Servet Hayırsever İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. İl Başkanlığına istifa dilekçesini veren Hayırsever gerekçe olarakta Aydın’a taşınmasını ve bu nedenle genel seçimlerde partisine verimli olamayacağını ifade etti. Görevinden istifa eden CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Servet Hayırsever, istifa dilekçesinde görev süresi boyunca kendisinden desteklerini esirgemeyen CHP İl Başkanı Hikmet Satçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nada teşekkür ederek “Her zaman desteğinizi gördüm, yanımızda oldunuz” ifadelerini kullandı.
Aydın CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek istifa etti.

Yeni Ufuk Özel-Hasan Kadife

Genel seçimlere kısa bir süre kala heyecan artarken Aydın’ın en iddalı partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bugün istifa şoku yaşandı.

Eşi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Sultanhisar CHP İlçe Başkanı Servet Hayırsever İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

İl Başkanlığına istifa dilekçesini veren Hayırsever gerekçe olarakta Aydın’a taşınmasını ve bu nedenle genel seçimlerde partisine verimli olamayacağını ifade etti.

Görevinden istifa eden CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Servet Hayırsever, istifa dilekçesinde görev süresi boyunca kendisinden desteklerini esirgemeyen CHP İl Başkanı Hikmet Satçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nada teşekkür ederek “Her zaman desteğinizi gördüm, yanımızda oldunuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.