Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir'in 100'üncü Yıl kutlamaları sürüyor

GÜNCEL 18.05.2019 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4543+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir'in 100'üncü Yıl kutlamaları sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele için Samsun'a ayak basışının 100'üncü yıldönümünün çeşitli etkinliklerle kutlandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, hafta içerisinde, "Geldikleri Gibi Giderler" sergisiyle başlayan etkinlikler, 2 Yıldızlı FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydın etabıyla son hızıyla devam ediyor. Yarın akşam ise, sevilen sanatçı Melek Mosso Aydınlılara 100'üncü yıl konseriyle seslenecek. Yarın akşam bir taraftan 2 Yıldızlı FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydın etabının heyecanı yaşanacak, bir taraftan da sevilen sanatçı Melek Mosso Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Saat 18'de başlayacak olan final maçları, 2019 yılının en prestijli plaj voleybolu turnuvası olarak kabul edilen Aydın etabında heyecanı zirveye çıkaracak. Turnuvada Almanya, ABD, Avusturya, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hollanda, İtalya, İran, İsviçre, İsveç, İngiltere, Japonya, Kanada, Litvanya, Letonya, Norveç, Polonya, Rusya, Slovenya, Ukrayna, Yunanistan ve Türkiye'den toplam 56 takım final için ter döküyor. Pazar akşamı saat 20.30'da ise yine Atatürk Kent Meydanı'nda Melek Mosso konser verecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Başlattıkları bağımsızlık mücadelesinin yüzüncü yılını kutluyoruz. Her yaştan Aydınlıyı umudun yeşerdiği bu günü kutlamak için pazar günü Atatürk Kent Meydanı'na davet ediyoruz" diye konuştu.  
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele için Samsun'a ayak basışının 100'üncü yıldönümünün çeşitli etkinliklerle kutlandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, hafta içerisinde, "Geldikleri Gibi Giderler" sergisiyle başlayan etkinlikler, 2 Yıldızlı FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydın etabıyla son hızıyla devam ediyor. Yarın akşam ise, sevilen sanatçı Melek Mosso Aydınlılara 100'üncü yıl konseriyle seslenecek.

Yarın akşam bir taraftan 2 Yıldızlı FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydın etabının heyecanı yaşanacak, bir taraftan da sevilen sanatçı Melek Mosso Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Saat 18'de başlayacak olan final maçları, 2019 yılının en prestijli plaj voleybolu turnuvası olarak kabul edilen Aydın etabında heyecanı zirveye çıkaracak. Turnuvada Almanya, ABD, Avusturya, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hollanda, İtalya, İran, İsviçre, İsveç, İngiltere, Japonya, Kanada, Litvanya, Letonya, Norveç, Polonya, Rusya, Slovenya, Ukrayna, Yunanistan ve Türkiye'den toplam 56 takım final için ter döküyor.

Pazar akşamı saat 20.30'da ise yine Atatürk Kent Meydanı'nda Melek Mosso konser verecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Başlattıkları bağımsızlık mücadelesinin yüzüncü yılını kutluyoruz. Her yaştan Aydınlıyı umudun yeşerdiği bu günü kutlamak için pazar günü Atatürk Kent Meydanı'na davet ediyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.