Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir’den yol hamlesi

EKONOMİ 15.07.2016 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3401+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir’den yol hamlesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerde olduğu gibi Karacasu İlçesi’nde de büyük bir asfalt hamlesine başladığı bildirildi.

Elde edilen bilgiye göre,  Ataköy-Babadağ istikameti, Işıklar-Ataköy istikameti, Nargedik makastan Yaykın-Tepecik istikametlerinde asfalt kaplama çalışmaları bitirilmek üzere. Önümüzdeki günlerde ise Alemler-Karacasu, Alemler-Dereköy, Çamköy Mahallesi yollarında ikinci kat asfalt kaplama, Ataköy-Şeyh Kemal Türbesi yollarının birinci kat asfalt kaplama çalışmaları yapılması planlandığı belirtildi. Karacasu’daki asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Mustafa Büyükyapıcı, “Sayın Özlem Başkanımızla beraber yaptığımız programda, öncelikli olarak acil olan yolları tespit edip, bu yılki programlarımızı oluşturduk. Toplamda 60 km’ye yakın yolun bakım ve onarım çalışmalarının bu yıl bitirilmesini amaçlıyoruz. Halkımızın desteği ve Sayın Özlem Çerçioğlu’yla da uyumlu çalışmalarımızın ürünlerini ilçemiz Karacasu’ya hizmet olarak geri dönmesinden büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerde olduğu gibi Karacasu İlçesi’nde de büyük bir asfalt hamlesine başladığı bildirildi.

Elde edilen bilgiye göre,  Ataköy-Babadağ istikameti, Işıklar-Ataköy istikameti, Nargedik makastan Yaykın-Tepecik istikametlerinde asfalt kaplama çalışmaları bitirilmek üzere.

Önümüzdeki günlerde ise Alemler-Karacasu, Alemler-Dereköy, Çamköy Mahallesi yollarında ikinci kat asfalt kaplama, Ataköy-Şeyh Kemal Türbesi yollarının birinci kat asfalt kaplama çalışmaları yapılması planlandığı belirtildi. Karacasu’daki asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Mustafa Büyükyapıcı, “Sayın Özlem Başkanımızla beraber yaptığımız programda, öncelikli olarak acil olan yolları tespit edip, bu yılki programlarımızı oluşturduk. Toplamda 60 km’ye yakın yolun bakım ve onarım çalışmalarının bu yıl bitirilmesini amaçlıyoruz. Halkımızın desteği ve Sayın Özlem Çerçioğlu’yla da uyumlu çalışmalarımızın ürünlerini ilçemiz Karacasu’ya hizmet olarak geri dönmesinden büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.