Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir’den Ortaklar’da halk konseri

GENEL 11.09.2018 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2984+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir’den Ortaklar’da halk konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ettiği, dün Germencik'in Ortaklar Mahallesi'nde düzenlenen konserde Germenciklilerin müziğe doyduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası'nın sahneye çıktığı gecede Türk sanat müziği eserleri seslendirildi. Yediden yetmişe yüzlerce vatandaşın katıldığı gecede, vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdi. Germencikliler müzik dolu gece için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. Büyükşehir belediyesinin düzenlediği konserler yıl boyu devam edecek. Bir sonraki konser ise 11 Eylül salı akşamı Koçarlı'nın Yeniköy Mahallesi'nde düzenlenecek. Daha sonra ise konserler 12 Eylül Çarşamba günü Efeler'in Çeştepe Mahallesi'nde, 13 Eylül Perşembe günü Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde, 14 Eylül Cuma günü ise İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde yapılacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ettiği, dün Germencik'in Ortaklar Mahallesi'nde düzenlenen konserde Germenciklilerin müziğe doyduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası'nın sahneye çıktığı gecede Türk sanat müziği eserleri seslendirildi. Yediden yetmişe yüzlerce vatandaşın katıldığı gecede, vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdi. Germencikliler müzik dolu gece için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

Büyükşehir belediyesinin düzenlediği konserler yıl boyu devam edecek. Bir sonraki konser ise 11 Eylül salı akşamı Koçarlı'nın Yeniköy Mahallesi'nde düzenlenecek. Daha sonra ise konserler 12 Eylül Çarşamba günü Efeler'in Çeştepe Mahallesi'nde, 13 Eylül Perşembe günü Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde, 14 Eylül Cuma günü ise İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.