Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir’den kandil hayrı

24.04.2017 - 01:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3110+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir’den kandil hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla Nazilli'de 5 bin kişilik pilav ve lokma hayrı gerçekleştirdi.

Nazilli İstasyon Meydanı Uzun Çarşı girişinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Miraç Kandili nedeniyle il genelinde yaptığı gibi Nazilli'de de pilav dağıttı. Ayba çalışanlarının dağıttığı 5 bin kişilik pilav hayrı yaklaşık 3 saat sürdü. UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU Pilav hayrına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar pilav hayrında uzun kuyruklar oluştu. Miraç Kandili’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı güne denk gelmesi sebebiyle birçok çocuk hayır çadırını ziyaret etti ve renkli görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar Miraç Kandili nedeniyle pilav ve lokma hayrı yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve başkan Özlem Çerçioğlu’na duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Aydın halkının Miraç Kandili’ni kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açıklamasında “Tüm hemşehrilerimizin Miraç Kandili’ni kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.“ dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla Nazilli'de 5 bin kişilik pilav ve lokma hayrı gerçekleştirdi.

Nazilli İstasyon Meydanı Uzun Çarşı girişinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Miraç Kandili nedeniyle il genelinde yaptığı gibi Nazilli'de de pilav dağıttı. Ayba çalışanlarının dağıttığı 5 bin kişilik pilav hayrı yaklaşık 3 saat sürdü.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Pilav hayrına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar pilav hayrında uzun kuyruklar oluştu. Miraç Kandili’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı güne denk gelmesi sebebiyle birçok çocuk hayır çadırını ziyaret etti ve renkli görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar Miraç Kandili nedeniyle pilav ve lokma hayrı yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve başkan Özlem Çerçioğlu’na duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Aydın halkının Miraç Kandili’ni kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açıklamasında “Tüm hemşehrilerimizin Miraç Kandili’ni kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.