Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir sahilleri yaza hazırlıyor

GÜNCEL 12.06.2017 - 17:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3872+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir sahilleri yaza hazırlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi sahillerin sorumluluğuna verilmesiyle birlikte, 100 kişilik ekiple bakım ve temizliğe başladı.

AYDIN- Sahilleri yaza hazırlayan Büyükşehir sahillerin, kıyıların ve peyzaj alanlarının çevre düzenlemelerini titizlikle yapıyor. Plaj temizliği için özel olarak tasarlanmış araçlarla plajlardaki kumlar elenerek taş ve çöplerden temizleniyor. Ayrıca vatandaşların büyük ihtiyaç duydukları tuvalet, duş, soyunma kabini gibi yeni, modern ve hijyenik üniteler de hizmete sunulacak.  Büyükşehir Belediyesi ekipleri sahillerin düzenli bakımlarına aralıksız devam edecek. Kuşadası sahil şeridindeki çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı, Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi sahillerin sorumluluğuna verilmesiyle birlikte, 100 kişilik ekiple bakım ve temizliğe başladı.

AYDIN- Sahilleri yaza hazırlayan Büyükşehir sahillerin, kıyıların ve peyzaj alanlarının çevre düzenlemelerini titizlikle yapıyor. Plaj temizliği için özel olarak tasarlanmış araçlarla plajlardaki kumlar elenerek taş ve çöplerden temizleniyor.

Ayrıca vatandaşların büyük ihtiyaç duydukları tuvalet, duş, soyunma kabini gibi yeni, modern ve hijyenik üniteler de hizmete sunulacak.  Büyükşehir Belediyesi ekipleri sahillerin düzenli bakımlarına aralıksız devam edecek.

Kuşadası sahil şeridindeki çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı, Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.