Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Kuşadası’nda “Önce Yaya” dedi

GENEL 29.09.2019 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4021+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Kuşadası’nda “Önce Yaya” dedi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Kuşadası’nda okul önlerinde “Önce Yaya” yazılı yaya yolu çalışması başlattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, çalışma Kuşadası ile birlikte Aydın’ın tüm ilçelerinde özellikle okul yollarında öğrencilerin güvenliği için yapılıyor. Özellikle okul önlerinde yapılan çalışmayla yaya geçitleri yenilenirken aynı zamanda farkındalık oluşturmak için de "Önce Yaya" işaretlemesi yapılıyor. İlk olarak İkiçeşmelik İlkokulu önünde yapılan çalışmayı vatandaşlar büyük bir memnuniyetle karşıladı. ÇALIŞMA TÜM YURTTA FARKINDALIK YARATACAK Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından okul önlerinde yürütülen yaya yolu çalışmasının farkındalık yaratacak gerekli bir iş olduğunu ifade eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen yaya yolu çalışması sayesinde çocuklarımız okul ve evlerine güvenli bir şekilde gidecekler. Yapılan çalışma sayesinde sürücülerin de daha dikkatli olacaklarını düşünüyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na kentimizde yürüttükleri bu tarz duyarlı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Kuşadası’nda okul önlerinde “Önce Yaya” yazılı yaya yolu çalışması başlattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, çalışma Kuşadası ile birlikte Aydın’ın tüm ilçelerinde özellikle okul yollarında öğrencilerin güvenliği için yapılıyor.

Özellikle okul önlerinde yapılan çalışmayla yaya geçitleri yenilenirken aynı zamanda farkındalık oluşturmak için de "Önce Yaya" işaretlemesi yapılıyor. İlk olarak İkiçeşmelik İlkokulu önünde yapılan çalışmayı vatandaşlar büyük bir memnuniyetle karşıladı.

ÇALIŞMA TÜM YURTTA FARKINDALIK YARATACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından okul önlerinde yürütülen yaya yolu çalışmasının farkındalık yaratacak gerekli bir iş olduğunu ifade eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen yaya yolu çalışması sayesinde çocuklarımız okul ve evlerine güvenli bir şekilde gidecekler. Yapılan çalışma sayesinde sürücülerin de daha dikkatli olacaklarını düşünüyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na kentimizde yürüttükleri bu tarz duyarlı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.