Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir İtfaiyesinden anlamlı bağış

YAŞAM 21.09.2015 - 03:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2805+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir İtfaiyesinden anlamlı bağış

İtfaiyeciler bu defa kan vererek hayat kurtardı

Aydın’da gece gündüz yangından yangına koşarak halkın canını ve malını kurtarmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bu defa kan vererek hayat kurtardı. Doğu İtfaiye Grubu’nda ekipler Kızılaya kan bağışı yaptı. Aydın Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Balcı, itfaiye dairesi olarak sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini belirterek bağış yapan itfaiyecilere teşekkür etti.  Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak 17 ilçe yaklaşık 600’ün üzerinde mahallede fedakarca hizmet verdiklerini belirten Başkan Ahmet Balcı, “İtfaiye teşkilatı olarak yangına müdahale konusunda önemli mesafeler aldık. Yangın riskini en aza indirmek için her bölgede çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. İtfaiye olarak yangınlarda halkın canını ve malını kurtarma gibi önemli bir görevi ifa etmenin yanında sosyal sorumluluk projelerine de başladık. Bu kapsamda Kızılay ile iş birliği yaparak kan bağışında bulunduk. İtfaiye çalışanlarımız da bu kampanyaya yoğun destek verdi. Benim dönemimde ilk olan bu tür etkinliklerimiz bundan sonra periyodik aralıklarla devam edecek” diyerek kampanyaya destek veren itfaiye çalışanlarına teşekkür etti.
İtfaiyeciler bu defa kan vererek hayat kurtardı

Aydın’da gece gündüz yangından yangına koşarak halkın canını ve malını kurtarmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bu defa kan vererek hayat kurtardı.

Doğu İtfaiye Grubu’nda ekipler Kızılaya kan bağışı yaptı. Aydın Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Balcı, itfaiye dairesi olarak sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini belirterek bağış yapan itfaiyecilere teşekkür etti. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak 17 ilçe yaklaşık 600’ün üzerinde mahallede fedakarca hizmet verdiklerini belirten Başkan Ahmet Balcı, “İtfaiye teşkilatı olarak yangına müdahale konusunda önemli mesafeler aldık. Yangın riskini en aza indirmek için her bölgede çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. İtfaiye olarak yangınlarda halkın canını ve malını kurtarma gibi önemli bir görevi ifa etmenin yanında sosyal sorumluluk projelerine de başladık. Bu kapsamda Kızılay ile iş birliği yaparak kan bağışında bulunduk. İtfaiye çalışanlarımız da bu kampanyaya yoğun destek verdi. Benim dönemimde ilk olan bu tür etkinliklerimiz bundan sonra periyodik aralıklarla devam edecek” diyerek kampanyaya destek veren itfaiye çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.