Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir İsmet Abi'yi andı

SAĞLIK 08.12.2018 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3215+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir İsmet Abi'yi andı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Eski Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı İsmet Sezgin’in ikinci ölüm yıldönümü için düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

AYDIN- Efeler'deki İsmet Sezgin Parkı'nda düzenlenen etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma hayrı yapıldı. Geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İsmet Sezgin Heykeli’nin yanında gerçekleştirilen etkinliğe, Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra İsmet Sezgin'in kızı Ayşe Sezgin, kardeşi Metin Sezgin ile eşi Şefika Sezgin ve yeğeni Bülent Sezgin katıldı. İsmet Sezgin'i sevenlerin de katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Çerçioğlu, "İsmet Ağabey herkesin ağabeyiydi. Kalbimizde kendisinin ayrı bir yeri vardır. Hem Türkiye'ye hem de Aydın'a çok büyük hizmetlerde bulundu. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine tekrar tekrar sabır diliyorum" dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden Ayşe Sezgin ise, "İsmet Sezgin'in sevenlerini burada bir arada görmekten, sevgili Özlem Hanım'la da beraber olmaktan çok mutlu oldum" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Eski Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı İsmet Sezgin’in ikinci ölüm yıldönümü için düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

AYDIN- Efeler'deki İsmet Sezgin Parkı'nda düzenlenen etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından lokma hayrı yapıldı.

Geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İsmet Sezgin Heykeli’nin yanında gerçekleştirilen etkinliğe, Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra İsmet Sezgin'in kızı Ayşe Sezgin, kardeşi Metin Sezgin ile eşi Şefika Sezgin ve yeğeni Bülent Sezgin katıldı. İsmet Sezgin'i sevenlerin de katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Çerçioğlu, "İsmet Ağabey herkesin ağabeyiydi. Kalbimizde kendisinin ayrı bir yeri vardır. Hem Türkiye'ye hem de Aydın'a çok büyük hizmetlerde bulundu. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine tekrar tekrar sabır diliyorum" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden Ayşe Sezgin ise, "İsmet Sezgin'in sevenlerini burada bir arada görmekten, sevgili Özlem Hanım'la da beraber olmaktan çok mutlu oldum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.