Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Çanakkale Şehitliği ziyareti düzenledi

GÜNCEL 18.03.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3963+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Çanakkale Şehitliği ziyareti düzenledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılı ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlediği, ‘Çanakkale Şehitliği ve Tarihi Yarımada Ziyareti’ne yaklaşık bin Aydınlının katıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, şehitliği ziyaret etmek isteyen Aydınlılar için Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 otobüs tahsis edilirken, şehitliği ziyaret eden ve Tarihi Yarımada'yı gezerek duygu dolu dakikalar yaşadı. Aydınlıların şehitlerini ziyaret etmek ve yâd etmek için ziyaret ettikleri şehitlikte, Aydınlılara rehberler tarafından tarihi sahnelerin yaşandığı savaşın gidişatı anlatıldı. Şehitlerini ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen ve büyük çoğunluğu ilk şehitliğe gelen Aydınlılar, kendilerine bu imkânı sağladığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu ise, "Çanakkale Zaferi, tarihimizin en değerli destanlarından. Vatanlarını korumak için verdiğimiz binlerce şehidimizi minnetle anıyoruz. İstiyoruz ki, tarihimizin bu değerli destanının yaşandığı Çanakkale Şehitliği'ni tüm Aydınlılar görsün, tarihe yolculuk yapsın. Bizi biz yapan tarihi değerlerimizle Aydınlıları buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılı ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlediği, ‘Çanakkale Şehitliği ve Tarihi Yarımada Ziyareti’ne yaklaşık bin Aydınlının katıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, şehitliği ziyaret etmek isteyen Aydınlılar için Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 otobüs tahsis edilirken, şehitliği ziyaret eden ve Tarihi Yarımada'yı gezerek duygu dolu dakikalar yaşadı.

Aydınlıların şehitlerini ziyaret etmek ve yâd etmek için ziyaret ettikleri şehitlikte, Aydınlılara rehberler tarafından tarihi sahnelerin yaşandığı savaşın gidişatı anlatıldı.

Şehitlerini ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen ve büyük çoğunluğu ilk şehitliğe gelen Aydınlılar, kendilerine bu imkânı sağladığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu ise, "Çanakkale Zaferi, tarihimizin en değerli destanlarından. Vatanlarını korumak için verdiğimiz binlerce şehidimizi minnetle anıyoruz. İstiyoruz ki, tarihimizin bu değerli destanının yaşandığı Çanakkale Şehitliği'ni tüm Aydınlılar görsün, tarihe yolculuk yapsın. Bizi biz yapan tarihi değerlerimizle Aydınlıları buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.