Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Konserleri başlıyor

MAGAZİN 18.07.2019 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3862+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Konserleri başlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıllarda da yapılan ve Aydınlıların çok sevdiği yaz konserlerinin başlamakta olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın dört bir tarafında mahallelerde gerçekleştirilecek konserlerde Aydınlılar müziğe doyacak. Konserlerin ilki yarın (19 Temmuz Cuma) Davutlar Sahil Atakent Pazar Yeri önünde gerçekleştirilecek.  Saat 20.30'da başlayacak olan konserde en sevilen şarkılar ve türküler seslendirilecek. Sonraki konser ise 20 Temmuz Cumartesi günü Güzelçamlı Panionion Plajı'nda gerçekleştirilecek. Temmuz programındaki diğer konserler 23 Temmuz'da Didim Orman Kampı'nda, 26 Temmuz'da Güzelçamlı Demokrasi Meydanı'nda ve 30 Temmuz'da Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda düzenlenecek. Ağustos programındaki konserler ise 2 Ağustos'ta Nazilli 23 Nisan Parkı'nda, 4 Ağustos'ta Söke Priene antik kentinde, 6 Ağustos'ta Germencik Atatürk Parkı'nda, 20 Ağustos'ta Yenipazar Belediyesi önünde, 23 Ağustos'ta Nazilli Belediyesi önünde, 27 Ağustos'ta Didim Akbük Tören Alanı'nda, 30 Ağustos'ta Söke Novada AVM önünde düzenlenecek. Yaz konserleri 2 Eylül'de Umurlu Meydanı'nda ve 3 Eylül'de İncirliova Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konserlerle son bulacak. Konserler saat 20.30'da başlayacak Aydınlıların müzik dolu güzel bir yaz geçirmeleri için yaz konserlerini düzenlediklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları mahallerinde düzenlenecek konserlere davet etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıllarda da yapılan ve Aydınlıların çok sevdiği yaz konserlerinin başlamakta olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın dört bir tarafında mahallelerde gerçekleştirilecek konserlerde Aydınlılar müziğe doyacak. Konserlerin ilki yarın (19 Temmuz Cuma) Davutlar Sahil Atakent Pazar Yeri önünde gerçekleştirilecek.  Saat 20.30'da başlayacak olan konserde en sevilen şarkılar ve türküler seslendirilecek.

Sonraki konser ise 20 Temmuz Cumartesi günü Güzelçamlı Panionion Plajı'nda gerçekleştirilecek. Temmuz programındaki diğer konserler 23 Temmuz'da Didim Orman Kampı'nda, 26 Temmuz'da Güzelçamlı Demokrasi Meydanı'nda ve 30 Temmuz'da Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda düzenlenecek.

Ağustos programındaki konserler ise 2 Ağustos'ta Nazilli 23 Nisan Parkı'nda, 4 Ağustos'ta Söke Priene antik kentinde, 6 Ağustos'ta Germencik Atatürk Parkı'nda, 20 Ağustos'ta Yenipazar Belediyesi önünde, 23 Ağustos'ta Nazilli Belediyesi önünde, 27 Ağustos'ta Didim Akbük Tören Alanı'nda, 30 Ağustos'ta Söke Novada AVM önünde düzenlenecek.

Yaz konserleri 2 Eylül'de Umurlu Meydanı'nda ve 3 Eylül'de İncirliova Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konserlerle son bulacak.

Konserler saat 20.30'da başlayacak

Aydınlıların müzik dolu güzel bir yaz geçirmeleri için yaz konserlerini düzenlediklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları mahallerinde düzenlenecek konserlere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.