Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım atağı sürüyor

GÜNCEL 16.08.2017 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3879+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım atağı sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde sürdürdüğü yatırım hamlesine yenilerini ekleyerek devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha çağdaş ve daha yaşanabilir bir Aydın hedefi doğrultusunda ASKİ Genel Müdürlüğü’nün, geleceğe dönük ve sürdürülebilir altyapı projelerini birer birer hayata geçirdiği belirtildi. Yatırımlarla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: İçme Suyu Ve Kanalizasyon Sorunları Çözüldü “İl genelinde içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için vakit kaybetmeden projeler üreten ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren ASKİ Genel Müdürlüğü, önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Kuşadası içme suyu depo terfi hattı ile içme suyu şebeke dağıtım hattı, Germencik Turanlar Mahallesi içme suyu şebeke hattı, Söke Serçin Mahallesi içme suyu şebeke hattı, Sultanhisar Atça Mahallesi kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı ve vatandaşların kullanımına sunuldu. 33 Adet Artıma Tesisi Hizmete Açıldı Sağlıklı, sorunsuz ve kesintisiz içme suyu çalışmaları çerçevesinde hat çalışmalarının yanı sıra arıtma tesisi hamlesi de gerçekleştirildi. ASKİ tarafından 33 adet paket içme suyu arıtma tesisi Aydınlıların çeşitli noktalarında hizmete açıldı. İhtiyaç duyulan çeşitli noktalarda yatırımlara aynı kalite ve hızda devam edilmektedir. Devam Eden Projelerde Sona Doğru Altyapı sorunlarını çözmek için önemli yatırım hamleleri gerçekleştiren ASKİ, çalışmalarını hızla tamamlıyor. Kuşadası Davutlar ve Güzelçamlı’nın kanayan yarası kanalizasyon sorunu tarihe karışıyor. Yapılan çalışma ile söz konusu mahallelerde kanalizasyon altyapısı tamamen yenileniyor. Devam eden ve sona yaklaşılan bir diğer çalışma ise Çine ilçesinin Mutaflar Mahallesi’nde yer alıyor. Mutaflar Mahallesi kanalizasyona kavuşmak için gün sayıyor. Tüm çalışmalar hızla tamamlanırken atık su arıtma tesislerinde başlayan restorasyon ve revizyon çalışmaları devam ediyor. Acarlar Ve Çakırbeyli’de Çalışmalar Başladı İncirliova Acarlar ve Koçarlı Çakırbeyli Mahalleleri’nde kanalizasyon ve içme suyu altyapısı çalışmaları başladı. Sözleşme imzalanıp yer teslimi yapılan çalışmalar sonucunda Acarlar ve Çakırbeyli, yıllardır beklediği altyapıya kavuşacak. 5 Mahalleye Kanalizasyon Müjdesi Nazilli Horsunlu Mahallesi, Söke Sarıkemer, Bağarası ve Güllübahçe Mahalleleri, Didim Akbük Mahallesi, Germencik Hıdırbeyli Mahallesi ve Çine Akçaova Mahalyesi’nde de kanalizasyon altyapısı yapımı için tüm ön çalışmalar gerçekleşip ihaleler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile süren yatırımlar il genelinde devam edecek.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde sürdürdüğü yatırım hamlesine yenilerini ekleyerek devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha çağdaş ve daha yaşanabilir bir Aydın hedefi doğrultusunda ASKİ Genel Müdürlüğü’nün, geleceğe dönük ve sürdürülebilir altyapı projelerini birer birer hayata geçirdiği belirtildi.

Yatırımlarla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

İçme Suyu Ve Kanalizasyon Sorunları Çözüldü

“İl genelinde içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için vakit kaybetmeden projeler üreten ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren ASKİ Genel Müdürlüğü, önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Kuşadası içme suyu depo terfi hattı ile içme suyu şebeke dağıtım hattı, Germencik Turanlar Mahallesi içme suyu şebeke hattı, Söke Serçin Mahallesi içme suyu şebeke hattı, Sultanhisar Atça Mahallesi kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı ve vatandaşların kullanımına sunuldu.

33 Adet Artıma Tesisi Hizmete Açıldı

Sağlıklı, sorunsuz ve kesintisiz içme suyu çalışmaları çerçevesinde hat çalışmalarının yanı sıra arıtma tesisi hamlesi de gerçekleştirildi. ASKİ tarafından 33 adet paket içme suyu arıtma tesisi Aydınlıların çeşitli noktalarında hizmete açıldı. İhtiyaç duyulan çeşitli noktalarda yatırımlara aynı kalite ve hızda devam edilmektedir.

Devam Eden Projelerde Sona Doğru

Altyapı sorunlarını çözmek için önemli yatırım hamleleri gerçekleştiren ASKİ, çalışmalarını hızla tamamlıyor. Kuşadası Davutlar ve Güzelçamlı’nın kanayan yarası kanalizasyon sorunu tarihe karışıyor. Yapılan çalışma ile söz konusu mahallelerde kanalizasyon altyapısı tamamen yenileniyor. Devam eden ve sona yaklaşılan bir diğer çalışma ise Çine ilçesinin Mutaflar Mahallesi’nde yer alıyor. Mutaflar Mahallesi kanalizasyona kavuşmak için gün sayıyor. Tüm çalışmalar hızla tamamlanırken atık su arıtma tesislerinde başlayan restorasyon ve revizyon çalışmaları devam ediyor.

Acarlar Ve Çakırbeyli’de Çalışmalar Başladı

İncirliova Acarlar ve Koçarlı Çakırbeyli Mahalleleri’nde kanalizasyon ve içme suyu altyapısı çalışmaları başladı. Sözleşme imzalanıp yer teslimi yapılan çalışmalar sonucunda Acarlar ve Çakırbeyli, yıllardır beklediği altyapıya kavuşacak.

5 Mahalleye Kanalizasyon Müjdesi

Nazilli Horsunlu Mahallesi, Söke Sarıkemer, Bağarası ve Güllübahçe Mahalleleri, Didim Akbük Mahallesi, Germencik Hıdırbeyli Mahallesi ve Çine Akçaova Mahalyesi’nde de kanalizasyon altyapısı yapımı için tüm ön çalışmalar gerçekleşip ihaleler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile süren yatırımlar il genelinde devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.