Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ı bayrama hazırladı

GÜNCEL 09.08.2019 - 17:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3123+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ı bayrama hazırladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, ortak yürütülen çalışmalarla Aydın'ın 17 ilçesini Kurban Bayramı'na hazır hale getirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, rutin çalışmaların yanı sıra ekipler, koordineli bir çalışmayla bütün ilçelerdeki yolların, parkların, mesire alanlarının ve orta refüjlerin bakımlarını yaptı. Mevsimlik çiçeklerin dikimlerinin yapıldığı alanlarda çiçek parselleri temizlendi, ağaçların ve çalıların budama ve bakım çalışmaları yapıldı. Çalışmalara özellikle Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların en önemli tatil tercihleri arasında yer alan Kuşadası ve Didim'e ağırlık verildi. Diğer taraftan Aydınlıların özellikle akşamları ve hafta sonları aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirdikleri Aytepe Mesire Alanı'na 7 bin 800 metrekare çim serilerek burası yemyeşil hale getirildi. Mesire alanında çim serimine devam edilecek. Başkan Çerçioğlu: Tüm Türkiye'nin bayramı kutlu olsun Tüm Türkiye'nin Kurban Bayramı'nı kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları bayramda Aydın'a davet etti. Aydın'ın deniz-kum-güneş turizminin yanı sıra Arapapıştı, Serçin gibi alternatif rotaları da barındırdığının altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Aydın ören yerleriyle, deniziyle, güneşiyle ve harika doğasıyla da bir cazibe merkezi. Bunun yanı sıra Aydın'ın modern kent kimliğini koruyacak çalışmaları 7 gün 24 saat yapıyoruz. Bu bayramda da hem Aydınlıları hem de kentimize gelecek olan misafirlerimizi tertemiz ve ferah bir kentte karşılayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu bayramda da Aydın'a bekliyoruz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, ortak yürütülen çalışmalarla Aydın'ın 17 ilçesini Kurban Bayramı'na hazır hale getirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, rutin çalışmaların yanı sıra ekipler, koordineli bir çalışmayla bütün ilçelerdeki yolların, parkların, mesire alanlarının ve orta refüjlerin bakımlarını yaptı.

Mevsimlik çiçeklerin dikimlerinin yapıldığı alanlarda çiçek parselleri temizlendi, ağaçların ve çalıların budama ve bakım çalışmaları yapıldı. Çalışmalara özellikle Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların en önemli tatil tercihleri arasında yer alan Kuşadası ve Didim'e ağırlık verildi.

Diğer taraftan Aydınlıların özellikle akşamları ve hafta sonları aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirdikleri Aytepe Mesire Alanı'na 7 bin 800 metrekare çim serilerek burası yemyeşil hale getirildi. Mesire alanında çim serimine devam edilecek.

Başkan Çerçioğlu: Tüm Türkiye'nin bayramı kutlu olsun

Tüm Türkiye'nin Kurban Bayramı'nı kutlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları bayramda Aydın'a davet etti. Aydın'ın deniz-kum-güneş turizminin yanı sıra Arapapıştı, Serçin gibi alternatif rotaları da barındırdığının altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Aydın ören yerleriyle, deniziyle, güneşiyle ve harika doğasıyla da bir cazibe merkezi. Bunun yanı sıra Aydın'ın modern kent kimliğini koruyacak çalışmaları 7 gün 24 saat yapıyoruz. Bu bayramda da hem Aydınlıları hem de kentimize gelecek olan misafirlerimizi tertemiz ve ferah bir kentte karşılayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu bayramda da Aydın'a bekliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.