Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Belediyesi aşure dağıtıyor

GENEL 09.09.2019 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3714+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi aşure dağıtıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aşure Günü sebebiyle Aydın'ın 17 ilçesinde aşure dağıttığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aşure Günü'nün bereket getirmesini dileyip muharrem ayının ve Aşure Günü'nün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini temenni etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bugün aşure dağıtımını Koçarlı'da ve Karacasu'da gerçekleştirdi. Aşure dağıtımı yarın (10 Eylül Salı) Efeler ve Bozdoğan'da; 11 Eylül Çarşamba günü Nazilli, Yenipazar, Köşk, Kuyucak, Karpuzlu, Söke, Kuşadası ve Didim'de; 12 Eylül Perşembe günü Çine ve Germencik'te; 13 Eylül Cuma günü de Sultanhisar, Buharkent ve İncirliova'da kurulacak.          
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aşure Günü sebebiyle Aydın'ın 17 ilçesinde aşure dağıttığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aşure Günü'nün bereket getirmesini dileyip muharrem ayının ve Aşure Günü'nün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini temenni etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bugün aşure dağıtımını Koçarlı'da ve Karacasu'da gerçekleştirdi. Aşure dağıtımı yarın (10 Eylül Salı) Efeler ve Bozdoğan'da; 11 Eylül Çarşamba günü Nazilli, Yenipazar, Köşk, Kuyucak, Karpuzlu, Söke, Kuşadası ve Didim'de; 12 Eylül Perşembe günü Çine ve Germencik'te; 13 Eylül Cuma günü de Sultanhisar, Buharkent ve İncirliova'da kurulacak.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.