Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos'u coşkuyla kutluyor

GÜNCEL 30.08.2019 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2822+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos'u coşkuyla kutluyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bugün akşam düzenlenecek olan konserle kutlayacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kent Meydanı'ndaki konserde sevilen sanatçı Hayko Cepkin sahneye çıkacak. Saat 21.30'daki konserde sanatçı özel olarak hazırlanan sahne gösterisiyle Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Konser öncesinde ise saat 21.00'da Atatürk Kent Meydanı'ndaki havuzda ışıklı ses gösterisi gerçekleştirilecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları konsere davet ederek, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, ülkemizin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bugün akşam düzenlenecek olan konserle kutlayacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kent Meydanı'ndaki konserde sevilen sanatçı Hayko Cepkin sahneye çıkacak. Saat 21.30'daki konserde sanatçı özel olarak hazırlanan sahne gösterisiyle Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Konser öncesinde ise saat 21.00'da Atatürk Kent Meydanı'ndaki havuzda ışıklı ses gösterisi gerçekleştirilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları konsere davet ederek, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, ülkemizin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.