Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü şampiyon oldu

SPOR 31.12.2018 - 13:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3222+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü şampiyon oldu

2018-2019 Sezonu Kulüpler Arası Küçük Kızlar Voleybol Final Müsabakaları Efeler Atatürk Spor Salonu’nda cumartesi günü oynanan maçlar ile tamamlandı.

AYDIN- 16 Ekim 2018 tarihinde başlayan Kulüpler Arası Küçük Kızlar Voleybol Ligi’ne 13 takım katıldı. 29 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 16.00’da Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında ise, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü şampiyon olarak kupanın sahibi oldu. Final maçını Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve çok sayıda seyirci takip etti. Finali 3-0 İle Kazandı Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Kuşadası Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımları arasında oynanan final müsabakasını, rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Aydın’ı gruplarda temsil etme hakkı kazandı. Kuşadası Belediye Spor Kulübü ligi 2’nci tamamlayarak ikincilik kupasının sahibi oldu. Üçüncülük Kupası Özel Ege Atabey Spor Kulübü’nün Özel Ege Atabey Spor Kulübü ile İncirliova Belediye Spor Kulübü arasında oynanan üçüncülük müsabakasında ise Özel Ege Atabey Spor Kulübü rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başararak il üçüncüsü oldu. Vali Yardımcısı Şampiyonun Kupasını Takdim Etti Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, şampiyon olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün kupasını takdim ederek başarılar diledi. İkincilik kupasını elde eden Kuşadası Belediye Spor Kulübü’ne Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı ve 3’üncülük kupasını elde eden Özel Ege Atabey Spor Kulübü’ne Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin takdim etti. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 – 2019 Sezonu Küçük Kızlar Voleybol Ligi’ne katılan tüm takımları ve sporcuları tebrik etti ve Aydın’ı gruplarda temsil edecek olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne başarılar diledi.
2018-2019 Sezonu Kulüpler Arası Küçük Kızlar Voleybol Final Müsabakaları Efeler Atatürk Spor Salonu’nda cumartesi günü oynanan maçlar ile tamamlandı.

AYDIN- 16 Ekim 2018 tarihinde başlayan Kulüpler Arası Küçük Kızlar Voleybol Ligi’ne 13 takım katıldı. 29 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 16.00’da Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında ise, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü şampiyon olarak kupanın sahibi oldu.

Final maçını Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve çok sayıda seyirci takip etti.

Finali 3-0 İle Kazandı

Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Kuşadası Belediye Spor Kulübü Voleybol Takımları arasında oynanan final müsabakasını, rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Aydın’ı gruplarda temsil etme hakkı kazandı. Kuşadası Belediye Spor Kulübü ligi 2’nci tamamlayarak ikincilik kupasının sahibi oldu.

Üçüncülük Kupası Özel Ege Atabey Spor Kulübü’nün

Özel Ege Atabey Spor Kulübü ile İncirliova Belediye Spor Kulübü arasında oynanan üçüncülük müsabakasında ise Özel Ege Atabey Spor Kulübü rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başararak il üçüncüsü oldu.

Vali Yardımcısı Şampiyonun Kupasını Takdim Etti

Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, şampiyon olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün kupasını takdim ederek başarılar diledi. İkincilik kupasını elde eden Kuşadası Belediye Spor Kulübü’ne Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı ve 3’üncülük kupasını elde eden Özel Ege Atabey Spor Kulübü’ne Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin takdim etti.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 – 2019 Sezonu Küçük Kızlar Voleybol Ligi’ne katılan tüm takımları ve sporcuları tebrik etti ve Aydın’ı gruplarda temsil edecek olan Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.