Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Barosu’ndan şok adım

GÜNCEL 08.02.2018 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2814+ kez okundu.
 

Aydın Barosu’ndan şok adım

Aydın Barosu, Türkiye Barolar Birliği’ne olağanüstü genel kurul çağrısı yapma kararı aldı.

AYDIN- Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un, sosyal medya facebook ve twitter hesaplarından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, adındaki ‘Türkiye’ kelimesi medeniyle son günlerin tartışma konusu olan Türkiye Barolar Birliği’ni olağanüstü genel kurulu toplama çağrısı yapma kararı aldıklarını duyurdu. Başkan Av. Bozkurt, bu kararı bugün olağanüstü gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında aldıklarını belirterek, “Bugün olağanüstü olarak toplanan yönetim kurulumuz, Avukatlık Yasası'nın 115/2 maddesi uyarınca Türkiye Barolar Birliği'nden Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırması talebinde bulunmaya oybirliği ile karar vermiştir. Barolar onurumuz, Türkiye her şeyimizdir. Meslektaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
Aydın Barosu, Türkiye Barolar Birliği’ne olağanüstü genel kurul çağrısı yapma kararı aldı.

AYDIN- Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un, sosyal medya facebook ve twitter hesaplarından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, adındaki ‘Türkiye’ kelimesi medeniyle son günlerin tartışma konusu olan Türkiye Barolar Birliği’ni olağanüstü genel kurulu toplama çağrısı yapma kararı aldıklarını duyurdu.

Başkan Av. Bozkurt, bu kararı bugün olağanüstü gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında aldıklarını belirterek, “Bugün olağanüstü olarak toplanan yönetim kurulumuz, Avukatlık Yasası'nın 115/2 maddesi uyarınca Türkiye Barolar Birliği'nden Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırması talebinde bulunmaya oybirliği ile karar vermiştir. Barolar onurumuz, Türkiye her şeyimizdir. Meslektaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.