Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Barosu, 5 Nisan’a yoğun hazırlanıyor

GENEL 25.03.2018 - 13:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3539+ kez okundu.
 

Aydın Barosu, 5 Nisan’a yoğun hazırlanıyor

Aydın Barosu'nun bir yandan eğitim çalışmaları, bir yandan da sportif etkinliklerle 5 Nisan Avukatlar Günü'ne hazırlandığı bildirildi.

AYDIN- Aydın Barosu’nun, 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiği geleneksel satranç turnuvasının Aydın Barosu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilmekte olduğu bildirildi. Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Mustafa Yavuz ve Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, açılış konuşmalarından sonra ilk hamleleri birlikte yaparak turnuvayı başlattılar. Turnuva 3 kategori, Açık, 10 Yaş ve altı, 8 Yaş ve Altı olarak düzenlenmiştir. Turnuva sonunda ilk 3'e ve dereceye girenlere kupa ve madalyaları verileceği belirtildi. 4. Av. Ferhat Sayın Halı Saha Futbol Turnuvası 4. Geleneksel Av. Ferhat Sayın Halı Saha Futbol Turnuvası’nın da devam ettiği açıklandı. Aydın Barosu’ndan verilen bilgiye göre, turnuva, Aydın - Söke - Kuşadası ve Nazilli ilçesi avukatlarından oluşan 4 takım ile yapılıyor. 30 Mart 2018 Cuma Günü turnuvanın son maçları olan 3.’lük maçı saat 19:00'da ve şampiyonluk maçı Saat 20:00'da Aydın İpek Halı Saha Tesisleri’nde yapılacağı ifade edildi. Turnuvanın kupa töreni ise 5 Nisan 2018 Perşembe günü Avukatlar Günü Kokteyli’nde gerçekleştirilecek. Avukatlara Eğitim Ayrıca, Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Ortak Projesi kapsamında, Avukatlara Aydın Anemon Otel’de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Usulü ve Kabul Edilebilirlik konusunda eğitim verildiği açıklandı. Eğitim açılış konuşmalarını Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ve Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi Başkanı Michel Indledow tarafından yapıldığı, eğitimlerin 24-25 Mart 2018 tarihlerinde yapılmış ve eğitim sonunda katılımcılara sertifikalarının verildiği kaydedildi.
Aydın Barosu'nun bir yandan eğitim çalışmaları, bir yandan da sportif etkinliklerle 5 Nisan Avukatlar Günü'ne hazırlandığı bildirildi.

AYDIN- Aydın Barosu’nun, 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiği geleneksel satranç turnuvasının Aydın Barosu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilmekte olduğu bildirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Mustafa Yavuz ve Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, açılış konuşmalarından sonra ilk hamleleri birlikte yaparak turnuvayı başlattılar.

Turnuva 3 kategori, Açık, 10 Yaş ve altı, 8 Yaş ve Altı olarak düzenlenmiştir. Turnuva sonunda ilk 3'e ve dereceye girenlere kupa ve madalyaları verileceği belirtildi.

4. Av. Ferhat Sayın Halı Saha Futbol Turnuvası

4. Geleneksel Av. Ferhat Sayın Halı Saha Futbol Turnuvası’nın da devam ettiği açıklandı.

Aydın Barosu’ndan verilen bilgiye göre, turnuva, Aydın - Söke - Kuşadası ve Nazilli ilçesi avukatlarından oluşan 4 takım ile yapılıyor.

30 Mart 2018 Cuma Günü turnuvanın son maçları olan 3.’lük maçı saat 19:00'da ve şampiyonluk maçı Saat 20:00'da Aydın İpek Halı Saha Tesisleri’nde yapılacağı ifade edildi.

Turnuvanın kupa töreni ise 5 Nisan 2018 Perşembe günü Avukatlar Günü Kokteyli’nde gerçekleştirilecek.

Avukatlara Eğitim

Ayrıca, Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Ortak Projesi kapsamında, Avukatlara Aydın Anemon Otel’de Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Usulü ve Kabul Edilebilirlik konusunda eğitim verildiği açıklandı. Eğitim açılış konuşmalarını Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ve Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi Başkanı Michel Indledow tarafından yapıldığı, eğitimlerin 24-25 Mart 2018 tarihlerinde yapılmış ve eğitim sonunda katılımcılara sertifikalarının verildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.