Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Baro Başkanlığına ziyaretler

GÜNCEL 20.09.2017 - 18:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2982+ kez okundu.
 

Aydın Baro Başkanlığına ziyaretler

Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, bugün ziyaretlerle yoğun bir gün yaşadı.

AYDIN- İlk ziyareti, Kamuda Çalışan Avukatlar Komisyonu Başkanı Av. Nur Gümrükçü ve avukatların, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'u makamında gerçekleştirdikleri bildirildi. Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'u makamında ziyaret ettikleri belirtildi.
Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, bugün ziyaretlerle yoğun bir gün yaşadı.

AYDIN- İlk ziyareti, Kamuda Çalışan Avukatlar Komisyonu Başkanı Av. Nur Gümrükçü ve avukatların, Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'u makamında gerçekleştirdikleri bildirildi.

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt'u makamında ziyaret ettikleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.