Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Bahçeşehir Koleji Robotik takımından başarı

EĞİTİM 19.02.2020 - 23:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3223+ kez okundu.
 

Aydın Bahçeşehir Koleji Robotik takımından başarı

Aydın Bahçeşehir Koleji Efetech Robotik Takımı başarılara doymuyor

Aydın Bahçeşehir Koleji Robotik takımı olarak Bilim Kahramanları derneğinin düzenlediği, 15 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen robotik turnuvalarına her sene olduğu gibi yine Aydın’ın tek takımı olarak katıldık. Tüm sene boyunca kazandığımız kazanımları jüri karşısına çıkarak sergiledik. Robot maçları, proje sunumları, özdeğerler, robot tasarımı gibi birçok alanda değerlendirmeye giren "EFETECH" takımı jürilerden iyi puanlar alarak döndü. Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken Aydın’da neredeyse tüm özel kurumlarda robotik kodlama eğitimi verildiğini ancak Aydın Bahçeşehir Koleji’nde 12 yıldır verilen robotik kodlama eğitimi ile öğrencilerin farklı platformlarda projelerini sunarak güzel başarılara imza attıklarını dile getirdi. Okulumuzu ve ilimizi gururla temsil etmeye devam edeceklerini belirterek sözlerini bitirdi.
Aydın Bahçeşehir Koleji Efetech Robotik Takımı başarılara doymuyor

Aydın Bahçeşehir Koleji Robotik takımı olarak Bilim Kahramanları derneğinin düzenlediği, 15 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen robotik turnuvalarına her sene olduğu gibi yine Aydın’ın tek takımı olarak katıldık. Tüm sene boyunca kazandığımız kazanımları jüri karşısına çıkarak sergiledik. Robot maçları, proje sunumları, özdeğerler, robot tasarımı gibi birçok alanda değerlendirmeye giren "EFETECH" takımı jürilerden iyi puanlar alarak döndü.

Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederken Aydın’da neredeyse tüm özel kurumlarda robotik kodlama eğitimi verildiğini ancak Aydın Bahçeşehir Koleji’nde 12 yıldır verilen robotik kodlama eğitimi ile öğrencilerin farklı platformlarda projelerini sunarak güzel başarılara imza attıklarını dile getirdi. Okulumuzu ve ilimizi gururla temsil etmeye devam edeceklerini belirterek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.