Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği görme engellileri ziyaret etti

GENEL 16.10.2019 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3368+ kez okundu.
 

Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği görme engellileri ziyaret etti

15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü olması sebebiyle Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği, Aydın Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

AYDIN- 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü olması sebebiyle Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı’nda yapmış oldukları etkinliklerden elde ettikleri gelir ile Aydın Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret ederek, görme engelli dernek üyeleri ile buluşarak beyaz bastonları kendilerine takdim ettiler. Okul Aile Birliği Başkanı Duygu Ubay, önümüzdeki hafta okul aile birliği tarafından aynı amaçla alınan kitaplardan oluşturulacak olan kütüphane için derneğin öğrenciler ile tekrar ziyaret edileceği bilgisini verdi. Kütüphane oluşturulduktan sonra okul öğrencileri tarafından 1 saat kitap okuma etkinliği yapılması planlandı. Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, okul öğrencilerini sadece akademik alanda değil, sosyal sorumluluk alanında da iyi insan olma yönünde yetiştirdiklerini vurgulayarak, misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Bayram Özen’e ve dernek üyelerine teşekkür etti.
15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü olması sebebiyle Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği, Aydın Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

AYDIN- 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü olması sebebiyle Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı’nda yapmış oldukları etkinliklerden elde ettikleri gelir ile Aydın Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret ederek, görme engelli dernek üyeleri ile buluşarak beyaz bastonları kendilerine takdim ettiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Duygu Ubay, önümüzdeki hafta okul aile birliği tarafından aynı amaçla alınan kitaplardan oluşturulacak olan kütüphane için derneğin öğrenciler ile tekrar ziyaret edileceği bilgisini verdi. Kütüphane oluşturulduktan sonra okul öğrencileri tarafından 1 saat kitap okuma etkinliği yapılması planlandı. Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, okul öğrencilerini sadece akademik alanda değil, sosyal sorumluluk alanında da iyi insan olma yönünde yetiştirdiklerini vurgulayarak, misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Bayram Özen’e ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.