Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Bahçeşehir Koleji 2000 öğrenciyi ağırladı

EĞİTİM 26.02.2020 - 00:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4634+ kez okundu.
 

Aydın Bahçeşehir Koleji 2000 öğrenciyi ağırladı

Aydın Bahçeşehir Koleji Yeni Kampüsünde eğitim görmek isteyen 2000 öğrenciyi hafta sonu bursluluk sınavında ağırladı

AYDIN - Bahçeşehir Koleji’nin tüm Türkiye genelinde 200’e aşkın okulda eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği bursluluk sınavı büyük ilgi gördü. Ülke genelinde 185 bin öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında Aydın Bahçeşehir Koleji’nde ortaokullu olabilmek için okula başvuran 2000’e yakın öğrenci eğitim modelleriyle fark yaratan Bahçeşehir Koleji’nde eğitim görmek için yarıştı. Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör Bahçeşehir Koleji Aydın’ın bu yıl 12.yılını tamamladığını belirterek hayal ettiği geleceğe doğru yerden başlamak isteyen öğrenci velilerine okulun 13. Yılı için yeni kampüsü ve eğitim öğretim sistemini anlatarak sınava katılan tüm öğrencilere, tüm Aydın halkına ve bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibine teşekkür etti.
Aydın Bahçeşehir Koleji Yeni Kampüsünde eğitim görmek isteyen 2000 öğrenciyi hafta sonu bursluluk sınavında ağırladı

AYDIN - Bahçeşehir Koleji’nin tüm Türkiye genelinde 200’e aşkın okulda eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği bursluluk sınavı büyük ilgi gördü.

Ülke genelinde 185 bin öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında Aydın Bahçeşehir Koleji’nde ortaokullu olabilmek için okula başvuran 2000’e yakın öğrenci eğitim modelleriyle fark yaratan Bahçeşehir Koleji’nde eğitim görmek için yarıştı.

Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör Bahçeşehir Koleji Aydın’ın bu yıl 12.yılını tamamladığını belirterek hayal ettiği geleceğe doğru yerden başlamak isteyen öğrenci velilerine okulun 13. Yılı için yeni kampüsü ve eğitim öğretim sistemini anlatarak sınava katılan tüm öğrencilere, tüm Aydın halkına ve bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.