Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın ASKF ve Yıldızspor’dan Fillikçioğlu’na ziyaret

GENEL 17.08.2019 - 18:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3277+ kez okundu.
 

Aydın ASKF ve Yıldızspor’dan Fillikçioğlu’na ziyaret

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN  - Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan, İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Amatör Spor ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında istişare etti. ASKF Başkanı Hasip Arıkan, İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Aydın ASKF Yönetiminin ardından Aydın’ın köklü kulüplerinden ve bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yıldızspor Kulübü’nün Başkanı Kaya Özcan ve Yönetimi İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aydın futbolu ve kulüp ile ilgili görüşleri dile getiren Yıldızspor Yönetimi, İl Müdürü Fillikçioğlu’na görevlerinde başarılar diledi. Kulüp Başkanı Kaya Özcan, İl Müdürü’ne plaket takdim etti. İl Müdürü Fillikçioğlu, bu yıl BAL’da mücadele edecek olan Yıldızspor’a başarılar diledi.
Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN  - Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan, İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Amatör Spor ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında istişare etti. ASKF Başkanı Hasip Arıkan, İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Aydın ASKF Yönetiminin ardından Aydın’ın köklü kulüplerinden ve bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yıldızspor Kulübü’nün Başkanı Kaya Özcan ve Yönetimi İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın futbolu ve kulüp ile ilgili görüşleri dile getiren Yıldızspor Yönetimi, İl Müdürü Fillikçioğlu’na görevlerinde başarılar diledi. Kulüp Başkanı Kaya Özcan, İl Müdürü’ne plaket takdim etti.

İl Müdürü Fillikçioğlu, bu yıl BAL’da mücadele edecek olan Yıldızspor’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.