Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Artı Eğitim Kurumları açılıyor

EĞİTİM 13.08.2018 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 6477+ kez okundu.
 

Aydın Artı Eğitim Kurumları açılıyor

İlk kez Ankara'da faaliyet göstermeye başlayan Artı Eğitim Kurumları, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelmiştir.

AYDIN- Artı Eğitim Kurumları, öylesine kurulmuş bir işletme değildir. Felsefesi, hedefleri, ismi, renkleri, sloganları, amblemi, reklamı, tanıtımı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, danışılmış, sorulmuş; kısaca kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmıştır. İLKLERE İMZA ATMAK İÇİN GELİYORUZ. Artı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çetin Misal Haber'e yaptığı açıklama ile “Aydın'da ilklere imza atmak için geliyoruz” dedi. Sözlerine “Sınavlara hazırlık yayınlarındaki öncülüğünü, kişisel gelişim ve teorik eğitim alanında pek çok yeniliğe imza atan Artı Eğitim Kurumları'nın Aydın Kampüsü'nü açtık” diyerek devam eden Erhan Çetin, Aydın halkını, çocuğunun geleceğini düşünen herkesi Artı Eğitim Kurumu’na beklediğini ifade etti. Çetin, “Aydın'ın merkezinde yer alan kurumumuz, 5 katlı binasında 2018-19 eğitim-öğretim yılında eğitim verecektir. Eğitim kurumu dediğimiz zaman veliler öncelikle öğretmen kadrosuna önem vermektedir. Bunun bilincinde olarak Aydın'da başarıları ile ön plana çıkmış öğretmenlerimizle görüşüp bir çoğu ile anlaştık. Bazı öğretmenlerimiz ile görüşmelerimiz devam etmektir. Aydın'da 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencilerimize eğitim imkanı vereceğiz.” ÜCRETSİZ DERSLERİMİZ BAŞLADI Ücretsiz yaz kurslarının da başladığını ifade eden Çetin, bu kurslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin zaman kaybetmeden kurumlarına gelmelerini belirtti, “Ayrıca, KPSS ALES YDS ve YÖKDİL'e hazırlanan genç kardeşlerimiz için de kurumumuz bünyesinde eğitim verilecektir. Geniş bir yelpazeye sahip, Artı Eğitim Kurumları olarak Aydın'da eğitime bir artı katmaya geldik. Bize ulaşmak isteyen değerli velilerimiz 0256 214 27 84- 0530 221 25 09 numaralardan ulaşabilir. Kurumumuzu yerinde görmek isteyen velilerimiz için adresimiz Veysi Paşa Mah. Hükümet Bulvarı 1627 Sokak Efeler'dir” dedi.
İlk kez Ankara'da faaliyet göstermeye başlayan Artı Eğitim Kurumları, bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelmiştir.

AYDIN- Artı Eğitim Kurumları, öylesine kurulmuş bir işletme değildir. Felsefesi, hedefleri, ismi, renkleri, sloganları, amblemi, reklamı, tanıtımı, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, danışılmış, sorulmuş; kısaca kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmıştır.

İLKLERE İMZA ATMAK İÇİN GELİYORUZ.

Artı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çetin Misal Haber'e yaptığı açıklama ile “Aydın'da ilklere imza atmak için geliyoruz” dedi.

Sözlerine “Sınavlara hazırlık yayınlarındaki öncülüğünü, kişisel gelişim ve teorik eğitim alanında pek çok yeniliğe imza atan Artı Eğitim Kurumları'nın Aydın Kampüsü'nü açtık” diyerek devam eden Erhan Çetin, Aydın halkını, çocuğunun geleceğini düşünen herkesi Artı Eğitim Kurumu’na beklediğini ifade etti.

Çetin, “Aydın'ın merkezinde yer alan kurumumuz, 5 katlı binasında 2018-19 eğitim-öğretim yılında eğitim verecektir. Eğitim kurumu dediğimiz zaman veliler öncelikle öğretmen kadrosuna önem vermektedir. Bunun bilincinde olarak Aydın'da başarıları ile ön plana çıkmış öğretmenlerimizle görüşüp bir çoğu ile anlaştık. Bazı öğretmenlerimiz ile görüşmelerimiz devam etmektir. Aydın'da 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencilerimize eğitim imkanı vereceğiz.”

ÜCRETSİZ DERSLERİMİZ BAŞLADI

Ücretsiz yaz kurslarının da başladığını ifade eden Çetin, bu kurslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin zaman kaybetmeden kurumlarına gelmelerini belirtti, “Ayrıca, KPSS ALES YDS ve YÖKDİL'e hazırlanan genç kardeşlerimiz için de kurumumuz bünyesinde eğitim verilecektir. Geniş bir yelpazeye sahip, Artı Eğitim Kurumları olarak Aydın'da eğitime bir artı katmaya geldik. Bize ulaşmak isteyen değerli velilerimiz 0256 214 27 84- 0530 221 25 09 numaralardan ulaşabilir. Kurumumuzu yerinde görmek isteyen velilerimiz için adresimiz Veysi Paşa Mah. Hükümet Bulvarı 1627 Sokak Efeler'dir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.