Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın Analig Basketbol İl Karması seçmeleri yapıldı

SPOR 11.12.2019 - 15:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2899+ kez okundu.
 

Aydın Analig Basketbol İl Karması seçmeleri yapıldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol İl Karması Seçmeleri’ Efeler Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN - Anadolu Yıldızlar Ligi talimatına göre, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu sporcular seçmelere katıldı. Basketbol İl Karması seçmelerinde il genelinden 24 bayan, 70 erkek sporcu olmak üzere toplam 94 sporcu ter döktü. Uzman antrenörler tarafından sporcuların yetenekleri test edilerek Basketbol İl Karması Takımları belirlendi. Aydın ilini Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakaları’nda temsil edecek takımlar 12 erkek ve 12 kız sporcudan oluşturuldu. Basketbol İl Karması Erkek ve Bayan Takımları Aydın’ı 20-22 Aralık 2019 tarihleri arasında Aydın’da gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakaları’nda temsil edecek.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol İl Karması Seçmeleri’ Efeler Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN - Anadolu Yıldızlar Ligi talimatına göre, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu sporcular seçmelere katıldı. Basketbol İl Karması seçmelerinde il genelinden 24 bayan, 70 erkek sporcu olmak üzere toplam 94 sporcu ter döktü.

Uzman antrenörler tarafından sporcuların yetenekleri test edilerek Basketbol İl Karması Takımları belirlendi. Aydın ilini Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakaları’nda temsil edecek takımlar 12 erkek ve 12 kız sporcudan oluşturuldu.

Basketbol İl Karması Erkek ve Bayan Takımları Aydın’ı 20-22 Aralık 2019 tarihleri arasında Aydın’da gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakaları’nda temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.