Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Aydın Anadolu’ya açılan kapıların anahtarıdır’

GENEL 12.11.2018 - 16:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2767+ kez okundu.
 

‘Aydın Anadolu’ya açılan kapıların anahtarıdır’

Gazeteci Yazar Ayzaman Cengiz Coşkunfırat, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Yayıma giren “Koşuyordum Durmadan” isimli öykü kitabını hediye ederken yaptığı konuşmada Gazeteci Yazar Coşkunfırat, ‘Bu gün Aydın Efeler Belediyesi’nde olmaktan mutluk duyuyorum. Her kentin kendine özgü dili var derler’’ dedi. Gazeteci Yazar Coşkunfırat, Başkan Özakarcan’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Aydın’da sessizce esen rüzgar çam ağaçlarıyla beraber kulaklarda bir şeyler anlatır. Bu sesi en çok da Efeler ilçesinde duyar insan. İlçe, Ege’ye ve Anadolu’ya açılan kapıların anahtarı gibi durur her daim. Dururken de her sokağı, caddesi Efelerin başlarına taktığı narçiçeği rengindeki Kuz unluğun iğne oyalı kefiyeyle olan renk armonisine benzer” dedi. Yazar Coşkunfırat, “Temiz ve düzenli ilçe görüntüsüyle tadına tat katarak insan ruhuna iyi geliyor. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakça’ın kurucu başkan olarak ilçeye ilk tuğlayı döşeyerek en zor işi başardığı bir gerçek. Yaşanabilir çevre, vatandaşa ulaşmada organize, sorunları çözmede başarıyı yakalama. Evimin Efeler’de olması nedeniyle geçmişteki hali ile şu anki hali arasında önemli farklılık var. Çok zor şartlarda gerçekleşen çalışmalarıyla güzel yaşanabilir ilçe olma yolunda büyük başarısından dolayı Belediye Başkanı Mesut Özakman’ın candan kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Öte yandan Belediye Başkanı Özakçan da, “Gazeteci Yazar Ayzaman Cengiz Coşkunfırat’ın belediyemizi ziyaret edip, ‘Koşuyordum Durmadan’ isimli öykü kitabını hediye etmesi incelik. Kitap yazmanın zor ve emek isteyen iş olduğu gerçek. Kitap duyguların birleşerek hayat bulmasıdır benlikte. Emeğini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum kendisine. Belediyemizdeki çalışmaları yakından takip edip iyinin yanında eksikliklerimizi söylemesi bizce samimiydi. Hem kitabı için hem de ziyaretinden dolayı Yazar Ayazman Coşkunfırat’a eşekkür ediyorum” dedi.
Gazeteci Yazar Ayzaman Cengiz Coşkunfırat, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Yayıma giren “Koşuyordum Durmadan” isimli öykü kitabını hediye ederken yaptığı konuşmada Gazeteci Yazar Coşkunfırat, ‘Bu gün Aydın Efeler Belediyesi’nde olmaktan mutluk duyuyorum. Her kentin kendine özgü dili var derler’’ dedi.

Gazeteci Yazar Coşkunfırat, Başkan Özakarcan’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Aydın’da sessizce esen rüzgar çam ağaçlarıyla beraber kulaklarda bir şeyler anlatır. Bu sesi en çok da Efeler ilçesinde duyar insan. İlçe, Ege’ye ve Anadolu’ya açılan kapıların anahtarı gibi durur her daim. Dururken de her sokağı, caddesi Efelerin başlarına taktığı narçiçeği rengindeki Kuz unluğun iğne oyalı kefiyeyle olan renk armonisine benzer” dedi.

Yazar Coşkunfırat, “Temiz ve düzenli ilçe görüntüsüyle tadına tat katarak insan ruhuna iyi geliyor. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakça’ın kurucu başkan olarak ilçeye ilk tuğlayı döşeyerek en zor işi başardığı bir gerçek. Yaşanabilir çevre, vatandaşa ulaşmada organize, sorunları çözmede başarıyı yakalama. Evimin Efeler’de olması nedeniyle geçmişteki hali ile şu anki hali arasında önemli farklılık var. Çok zor şartlarda gerçekleşen çalışmalarıyla güzel yaşanabilir ilçe olma yolunda büyük başarısından dolayı Belediye Başkanı Mesut Özakman’ın candan kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Öte yandan Belediye Başkanı Özakçan da, “Gazeteci Yazar Ayzaman Cengiz Coşkunfırat’ın belediyemizi ziyaret edip, ‘Koşuyordum Durmadan’ isimli öykü kitabını hediye etmesi incelik. Kitap yazmanın zor ve emek isteyen iş olduğu gerçek. Kitap duyguların birleşerek hayat bulmasıdır benlikte. Emeğini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum kendisine. Belediyemizdeki çalışmaları yakından takip edip iyinin yanında eksikliklerimizi söylemesi bizce samimiydi. Hem kitabı için hem de ziyaretinden dolayı Yazar Ayazman Coşkunfırat’a eşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.