Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın AESK Balkan Kupası ile dönüyor

SPOR 24.09.2016 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2763+ kez okundu.
 

Aydın AESK Balkan Kupası ile dönüyor

Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda Aydın'ı temsil eden Aydın Engelliler Basketbol Kulübü (AESK), Balkan Kupası ile dönüyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü (AESK) Basketbol Takımı, 5. Balkan Şampiyonası’nda kupayı hiç yenilmeden birinci olarak kazandı. Şampiyonanın açılış maçında Romanya ekibini 50-25 skorla yenen AESK, Varna'daki ikinci karşılaşmasında da Bulgaristan ekibi Sofia Takımı'nı 68-28 skorla mağlup etmeyi başardı.  AESK Kulüp Başkanı Mehmet Güler, kendilerini destekleyen Efeler Belediyesi'ne teşekkür etmeyi ihmal etmeyerek, kupayı kazandıklarını ve Aydın'a getireceklerini müjdeledi. Sos medya hesabından kupa sevincini paylaşan Başkan Mehmet Güler, şunları söyledi: “Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü, 5. Balkan Şampiyonası’nda namağlup 1. olarak turnuvayı tamamladı. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) Mine Ercan, turnuvanın en çok sayı atanı Recep Çetikoğlu, sizleri de ayrıca kutlarım. Bu turnuvaya katılmamızda en büyük katkıyı veren Efeler Belediye Başkanım Sayın Mesut Özakcan Başkanıma söz vermiştik, kupayı kendisine getireceğimize. Çok şükür sözümüzü tuttuk ve hak ettiği gururu Sayın Başkanıma yaşatacağız. Sırada 7-8-9 Ekim Pamukkale Turnuvası ve 6 Kasım’da başlayacak ligimizin sonunda 1. Lige yükselme kupası var. Yeter ki destek verin, biz daha ne gururlar yaşatacağız ilimize ve ülkemize. 2016-2017 sezonuna kupa ile başlayıp sezon sonunda inşallah 3 kupa ile Sayın Başkanımı sevindireceğiz.”
Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda Aydın'ı temsil eden Aydın Engelliler Basketbol Kulübü (AESK), Balkan Kupası ile dönüyor.

AYDIN- Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü (AESK) Basketbol Takımı, 5. Balkan Şampiyonası’nda kupayı hiç yenilmeden birinci olarak kazandı.

Şampiyonanın açılış maçında Romanya ekibini 50-25 skorla yenen AESK, Varna'daki ikinci karşılaşmasında da Bulgaristan ekibi Sofia Takımı'nı 68-28 skorla mağlup etmeyi başardı.  AESK Kulüp Başkanı Mehmet Güler, kendilerini destekleyen Efeler Belediyesi'ne teşekkür etmeyi ihmal etmeyerek, kupayı kazandıklarını ve Aydın'a getireceklerini müjdeledi.

Sos medya hesabından kupa sevincini paylaşan Başkan Mehmet Güler, şunları söyledi:

“Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü, 5. Balkan Şampiyonası’nda namağlup 1. olarak turnuvayı tamamladı. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) Mine Ercan, turnuvanın en çok sayı atanı Recep Çetikoğlu, sizleri de ayrıca kutlarım. Bu turnuvaya katılmamızda en büyük katkıyı veren Efeler Belediye Başkanım Sayın Mesut Özakcan Başkanıma söz vermiştik, kupayı kendisine getireceğimize. Çok şükür sözümüzü tuttuk ve hak ettiği gururu Sayın Başkanıma yaşatacağız. Sırada 7-8-9 Ekim Pamukkale Turnuvası ve 6 Kasım’da başlayacak ligimizin sonunda 1. Lige yükselme kupası var. Yeter ki destek verin, biz daha ne gururlar yaşatacağız ilimize ve ülkemize. 2016-2017 sezonuna kupa ile başlayıp sezon sonunda inşallah 3 kupa ile Sayın Başkanımı sevindireceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.