Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydın, 200 öğrenciyi misafir edecek

KÜLTÜR 29.03.2018 - 19:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3788+ kez okundu.
 

Aydın, 200 öğrenciyi misafir edecek

İçişleri Bakanlığı’nca hayata geçirilen ve Aydın Valiliği tarafından koordinesi yapılan "Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında, 200 öğrencinin daha Aydın’da misafir edileceği bildirildi.

AYDIN- Aydın Valiliği’nden edinilen bilgiye göre, Aydın’da, 2017 yılında Muş İlinden 404, Tunceli İlinden 195 olmak üzere toplam 599 öğrenci misafir edilmişti. Valilikten yapılan açıklamada, “Proje ile iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi, ülkemizin huzuruna katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması ile birlikte, Aydın ilimizin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, 30 Mart-02 Nisan 2018, 05 Nisan-08 Nisan 2018 tarihleri arasında 200 öğrencimiz ilimizde program süresince misafir edilecektir. Proje, Valiliğimiz İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülmekte olup, İlimizi tanıtıcı faaliyet programı ekte sunulmuştur” denildi.
İçişleri Bakanlığı’nca hayata geçirilen ve Aydın Valiliği tarafından koordinesi yapılan "Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında, 200 öğrencinin daha Aydın’da misafir edileceği bildirildi.

AYDIN- Aydın Valiliği’nden edinilen bilgiye göre, Aydın’da, 2017 yılında Muş İlinden 404, Tunceli İlinden 195 olmak üzere toplam 599 öğrenci misafir edilmişti. Valilikten yapılan açıklamada, “Proje ile iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi, ülkemizin huzuruna katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması ile birlikte, Aydın ilimizin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtılması amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda, 30 Mart-02 Nisan 2018, 05 Nisan-08 Nisan 2018 tarihleri arasında 200 öğrencimiz ilimizde program süresince misafir edilecektir.

Proje, Valiliğimiz İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülmekte olup, İlimizi tanıtıcı faaliyet programı ekte sunulmuştur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.