Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydem ’den maratona destek

SPOR 28.11.2019 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2628+ kez okundu.
 

Aydem ’den maratona destek

4. Uluslararası Bodrun Ultra Maratonu’nun, 22-23 Kasım tarihleri arasında, yaklaşık 900 sporcunun katılımıyla Bodrum'da gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydem, sporun birleştirici ve bütünleştirici gücüne olan inancıyla maratona sponsor oldu. Aydem Enerji Takımı üyeleri, maratonda farkındalık sağlamak üzere İzmir Koruyucu Aile Derneği (İZKAD) üyeleriyle beraber “Adımların Bir Çocuğa Aile Olsun” sloganı eşliğinde koştu. Çocukları ve gençleri spora teşvik etmenin ve şehir tanıtımını koşu turizmiyle sağlamanın amaçlandığı maratona her yaştan ve her coğrafyadan birçok sporcu katıldı. Pek çok farklı koşuya katılan Aydem Enerji Takımı, İZKAD üyeleriyle birlikte yaklaşık 50 kişilik bir ekiple Bodrun Ultra’ya katıldı. Devlet korumasındaki çocuk ve gençlerin aile yanında büyümeleri konusuna dikkat çekmek için bir araya gelen sporcular, bu defa adımlarını çocukların aile sıcaklığında büyüyebilmeleri için attı. Sosyal sorumluluk anlayışı güden projelerin içerisinde olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Aydem Kurumsal İletişim Müdürü Gizem Dağ Mandacı, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Etkinlik ile ilgili görüşlerini, “Spor toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlar. Sağlıklı ve farkındalık bilinci yüksek bir toplum için yapılan çalışmaları önemsiyor ve her daim destekliyoruz” cümleleri ile ifade eden Mandacı, tüm sporculara teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.
4. Uluslararası Bodrun Ultra Maratonu’nun, 22-23 Kasım tarihleri arasında, yaklaşık 900 sporcunun katılımıyla Bodrum'da gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydem, sporun birleştirici ve bütünleştirici gücüne olan inancıyla maratona sponsor oldu. Aydem Enerji Takımı üyeleri, maratonda farkındalık sağlamak üzere İzmir Koruyucu Aile Derneği (İZKAD) üyeleriyle beraber “Adımların Bir Çocuğa Aile Olsun” sloganı eşliğinde koştu.

Çocukları ve gençleri spora teşvik etmenin ve şehir tanıtımını koşu turizmiyle sağlamanın amaçlandığı maratona her yaştan ve her coğrafyadan birçok sporcu katıldı. Pek çok farklı koşuya katılan Aydem Enerji Takımı, İZKAD üyeleriyle birlikte yaklaşık 50 kişilik bir ekiple Bodrun Ultra’ya katıldı. Devlet korumasındaki çocuk ve gençlerin aile yanında büyümeleri konusuna dikkat çekmek için bir araya gelen sporcular, bu defa adımlarını çocukların aile sıcaklığında büyüyebilmeleri için attı.

Sosyal sorumluluk anlayışı güden projelerin içerisinde olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Aydem Kurumsal İletişim Müdürü Gizem Dağ Mandacı, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Etkinlik ile ilgili görüşlerini, “Spor toplumsal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlar. Sağlıklı ve farkındalık bilinci yüksek bir toplum için yapılan çalışmaları önemsiyor ve her daim destekliyoruz” cümleleri ile ifade eden Mandacı, tüm sporculara teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.