Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYDEM’den Alatay’a ziyaret

EKONOMİ 20.12.2017 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2819+ kez okundu.
 

AYDEM’den Alatay’a ziyaret

Türkiye’nin önde gelen enerji sektörü oyuncularından Aydem, ana sponsor olarak destek verdiği TÜBİTAK “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında 2016 ve 2017 yıllarında üst üste birinci olan Alatay Elektromobil takımını, 2018 yılında oluşturulacak Alatay Elektromobil Projesi öncesi ziyaret etti.

AYDIN- Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde 18 Aralık Pazartesi günü2018 Alatay Elektromobil Projesinin konuşulacağı etkinlikten önce Aydem ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü ve beraberindeki heyet, Alatay Elektromobil takımı ile bir araya geldi. Üçüncü, Aydem ve Gediz olarak müşterilerimize elektrik tedarik hizmeti sunarken doğaya zarar vermeden yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme bilinci ile hareket ettiklerini belirterek söze başladı. Üçüncü, şehir içi ulaşıma yönelik, fosil yakıt tüketmeyen elektrikli araç projesi olan ve TÜBİTAK “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında iki yıl üst üste birinci olarak büyük bir başarı elde eden Alatay Elektromobil takımına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Son olarak Üçüncü, Alatay takımında yer alan tüm üyeleri göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ve elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti. PAÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Alatay Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu, Alatay Elektromobil araç projesinin nasıl başarıya ulaştığına, bu başarıya ulaşırken öğrencilerimizin ve hocalarımızın büyük fedakârlık gösterdiğine ve emeklerinin göz ardı edilemeyeceğine değindi. Ayrıca projenin gerçekleştirilmesinde kendilerine destek olan Aydem’e katkılarında dolayı teşekkürlerini dile getirerek Aydem adına Hayrettin Üçüncü’ye plaket takdim etti. Alatay’a yapılan ziyaretin ikinci kısmında ise Aydem heyeti ve Alatay Elektromobil takımı, aracın üretilmiş olduğu PAU Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi’nde yer alan Elektrikli Araç Üretim Laboratuvarı’nı gezdi. Burada Aydem heyetine Alatay Elektromobil takımı tarafından aracın üretim aşamaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Yapılan gezinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi. Alatay Elektromobil Projesi ile ilgili detaylı bilgi için www.alataymobil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Türkiye’nin önde gelen enerji sektörü oyuncularından Aydem, ana sponsor olarak destek verdiği TÜBİTAK “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında 2016 ve 2017 yıllarında üst üste birinci olan Alatay Elektromobil takımını, 2018 yılında oluşturulacak Alatay Elektromobil Projesi öncesi ziyaret etti.

AYDIN- Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde 18 Aralık Pazartesi günü2018 Alatay Elektromobil Projesinin konuşulacağı etkinlikten önce Aydem ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü ve beraberindeki heyet, Alatay Elektromobil takımı ile bir araya geldi.

Üçüncü, Aydem ve Gediz olarak müşterilerimize elektrik tedarik hizmeti sunarken doğaya zarar vermeden yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme bilinci ile hareket ettiklerini belirterek söze başladı. Üçüncü, şehir içi ulaşıma yönelik, fosil yakıt tüketmeyen elektrikli araç projesi olan ve TÜBİTAK “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında iki yıl üst üste birinci olarak büyük bir başarı elde eden Alatay Elektromobil takımına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Son olarak Üçüncü, Alatay takımında yer alan tüm üyeleri göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ve elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti. PAÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Alatay Proje Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu, Alatay Elektromobil araç projesinin nasıl başarıya ulaştığına, bu başarıya ulaşırken öğrencilerimizin ve hocalarımızın büyük fedakârlık gösterdiğine ve emeklerinin göz ardı edilemeyeceğine değindi. Ayrıca projenin gerçekleştirilmesinde kendilerine destek olan Aydem’e katkılarında dolayı teşekkürlerini dile getirerek Aydem adına Hayrettin Üçüncü’ye plaket takdim etti.

Alatay’a yapılan ziyaretin ikinci kısmında ise Aydem heyeti ve Alatay Elektromobil takımı, aracın üretilmiş olduğu PAU Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi’nde yer alan Elektrikli Araç Üretim Laboratuvarı’nı gezdi. Burada Aydem heyetine Alatay Elektromobil takımı tarafından aracın üretim aşamaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Yapılan gezinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

Alatay Elektromobil Projesi ile ilgili detaylı bilgi için www.alataymobil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.