Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydem ve Gediz Elektrik’ten seminer

GENEL 22.05.2019 - 09:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3612+ kez okundu.
 

Aydem ve Gediz Elektrik’ten seminer

Aydem ve Gediz Elektrik, elektrik piyasasında fiyat oluşumu ve yüksek elektrik tüketimine sahip tüketicilerin karşılaştıkları risklerle ilgili sanayi ve ticarethane abonelerine yönelik "Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) ve Güvence Bedeli Seminerleri" düzenleyecek.

AYDIN- Aydem ve Gediz Elektrik, tüketici temsilcilerine “Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) ve Güvence Bedeli Seminerleri” düzenleyecek. Gerçekleştirilecek seminerlerde, son kaynak tedarik tarifesinin ve güvence bedelinin ne olduğu, neden alındığı ve neden güncellendiği gibi konular hakkında bilgiler verilecek. Görevli elektrik tedarikçisi oldukları İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla illeri başta olmak üzere tüm Türkiye’de 4,9 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz’in düzenleyeceği bu seminerler; oteller, marketler, hastaneler, alışveriş merkezleri gibi ticarethane tarifesindeki aboneler ile sanayi tarifesindeki demir-çelik, çimento, organize sanayi bölgeleri gibi yüksek elektrik tüketimine sahip tüketici gruplarına dönük olacak. Bu seminerlere yüksek elektrik tüketimi olan sektörlerin temsilcilerini kapsayan sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin yanı sıra, söz konusu illerdeki Elektrik Mühendisleri Odaları,  Sanayi Odaları, Ticaret Odaları ve Organize Sanayi Bölgeleri'nden uzmanlar da katılacak. Üçüncü, “Elektrik enerjisini yönetmek herkes için en büyük öncelik” Bilgilendirme sürecine ek olarak elektrik piyasasının genel durumunun da değerlendirileceği seminerler dizisi hakkında Aydem ve Gediz İcra Kurulu Üyesi ve Satış Direktörü Hayrettin Üçüncü görüşlerini şöyle belirtti: “Elektrik enerjisini verimli yönetmek, herkes için öncelikli olması gereken bir konu. Özellikle sanayi kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, marketler gibi tüketicilerin, elektrik maliyetlerini yönetmeleri artık bir zorunluluk. Bu nedenle tüketimi yüksek müşterilerimizden başlamak üzere bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz.  Başta ziyaret edeceğimiz STK yöneticileri olmak 
Aydem ve Gediz Elektrik, elektrik piyasasında fiyat oluşumu ve yüksek elektrik tüketimine sahip tüketicilerin karşılaştıkları risklerle ilgili sanayi ve ticarethane abonelerine yönelik "Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) ve Güvence Bedeli Seminerleri" düzenleyecek.

AYDIN- Aydem ve Gediz Elektrik, tüketici temsilcilerine “Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) ve Güvence Bedeli Seminerleri” düzenleyecek. Gerçekleştirilecek seminerlerde, son kaynak tedarik tarifesinin ve güvence bedelinin ne olduğu, neden alındığı ve neden güncellendiği gibi konular hakkında bilgiler verilecek.

Görevli elektrik tedarikçisi oldukları İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla illeri başta olmak üzere tüm Türkiye’de 4,9 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz’in düzenleyeceği bu seminerler; oteller, marketler, hastaneler, alışveriş merkezleri gibi ticarethane tarifesindeki aboneler ile sanayi tarifesindeki demir-çelik, çimento, organize sanayi bölgeleri gibi yüksek elektrik tüketimine sahip tüketici gruplarına dönük olacak. Bu seminerlere yüksek elektrik tüketimi olan sektörlerin temsilcilerini kapsayan sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin yanı sıra, söz konusu illerdeki Elektrik Mühendisleri Odaları,  Sanayi Odaları, Ticaret Odaları ve Organize Sanayi Bölgeleri'nden uzmanlar da katılacak.

Üçüncü, “Elektrik enerjisini yönetmek herkes için en büyük öncelik”

Bilgilendirme sürecine ek olarak elektrik piyasasının genel durumunun da değerlendirileceği seminerler dizisi hakkında Aydem ve Gediz İcra Kurulu Üyesi ve Satış Direktörü Hayrettin Üçüncü görüşlerini şöyle belirtti: “Elektrik enerjisini verimli yönetmek, herkes için öncelikli olması gereken bir konu. Özellikle sanayi kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, marketler gibi tüketicilerin, elektrik maliyetlerini yönetmeleri artık bir zorunluluk. Bu nedenle tüketimi yüksek müşterilerimizden başlamak üzere bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz.  Başta ziyaret edeceğimiz STK yöneticileri olmak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.