Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYDEM, kariyer yolunu aydınlatıyor

GENEL 09.05.2017 - 20:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4092+ kez okundu.
 

AYDEM, kariyer yolunu aydınlatıyor

Aydem Elektrik, bu yıl sekizincisi düzenlenen ‘Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Kariyer Haftası’ etkinliklerine katıldı.

AYDIN- Faaliyet gösterdiği bölgede yaklaşık 4,7 milyon müşterinin hayatına değer katmak amacıyla elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem, farkındalık oluşturacak, toplumsal fayda sağlayacak etkinliklerde yer almaya özen gösteriyor. Bu kapsamda kariyer planlarını yapan öğrencilere destek olmak amacıyla Aydem İnsan Kaynakları Yönetmenliği, Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Kariyer Haftası etkinliklerine katılım gösterdi. Konuyla ilgili açıklamada şöyle denildi: “Söyleşi ve panellere ev sahipliği yapan etkinlik kapsamında, Aydem Akademi, elektrik tedarik hizmetinin geliştirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar ve sektörün gelişimi hakkında bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Aydem, sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerinin sunulduğu dijital eğitim platformu olan Aydem Akademi eğitim kuponları hediye etti. Detaylı bilgi için www.aydemakademi.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.” Ayrıca Aydem, söz konusu etkinlikte katılımcılara hem staj, hem de iş başvurusu imkânı sundu. Aydem’de mesleki eğitim gören öğrencilerin, tecrübe edinmiş olduğu bilgi ve deneyimlerin de aktarıldığı etkinlik, soru-cevap kısmı ile son buldu.
Aydem Elektrik, bu yıl sekizincisi düzenlenen ‘Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Kariyer Haftası’ etkinliklerine katıldı.

AYDIN- Faaliyet gösterdiği bölgede yaklaşık 4,7 milyon müşterinin hayatına değer katmak amacıyla elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem, farkındalık oluşturacak, toplumsal fayda sağlayacak etkinliklerde yer almaya özen gösteriyor. Bu kapsamda kariyer planlarını yapan öğrencilere destek olmak amacıyla Aydem İnsan Kaynakları Yönetmenliği, Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Kariyer Haftası etkinliklerine katılım gösterdi.

Konuyla ilgili açıklamada şöyle denildi:

“Söyleşi ve panellere ev sahipliği yapan etkinlik kapsamında, Aydem Akademi, elektrik tedarik hizmetinin geliştirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar ve sektörün gelişimi hakkında bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Aydem, sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerinin sunulduğu dijital eğitim platformu olan Aydem Akademi eğitim kuponları hediye etti. Detaylı bilgi için www.aydemakademi.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.”

Ayrıca Aydem, söz konusu etkinlikte katılımcılara hem staj, hem de iş başvurusu imkânı sundu. Aydem’de mesleki eğitim gören öğrencilerin, tecrübe edinmiş olduğu bilgi ve deneyimlerin de aktarıldığı etkinlik, soru-cevap kısmı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.