Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYÇEP'ten Başkan Özakcan'a ziyaret

GÜNCEL 07.02.2017 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3372+ kez okundu.
 

AYÇEP'ten Başkan Özakcan'a ziyaret

Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYÇEP) yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Düzenlenen ziyarete, geçtiğimiz aylarda seçilen Aydın Çevre ve Kültür Platformu’nun yeni yönetim kurulu üyelerinden Kurban Dülger, Ramazan Tülü, Gönül Hastaoğlu, Meral Uğur ve Mesut Şerif Öztürk katıldı. Ziyaret sırasında platformunun ileriye dönük projeleri, çalışmaları ve belediye ile ortak hareket edilebilecek konular konuşuldu. Efeler Belediyesince Jeotermal Komisyonu kurulduğunu hatırlatan Başkan Özakcan,”Germencik’ten başlayarak Buharkent’e kadar devam eden güzergahta ciddi sorun ve sıkıntıların yaşandığını hepimiz biliyoruz. Santrallerden yayılan buhar ve akışkan maddeler insan sağlığına ve çevreye ciddi zarar veriyor. Ancak bu konuyla ilgili gerekli tedbirler alınmıyor. Özellikle buhar emisyonunun çevrede yarattığı koku ve sağlığı zararlı birtakım kimyasalların varlığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Bununla ilgili çok fazla araştırmalar yapıldı. Biz Efeler Belediyesi ve meclisi olarak bu konudaki hassasiyetimizi belirtmek isteriz. Çünkü insan ve çevre sağlığı bizim için önemlidir. İnsan sağlığını yakından ilgilendiren olumsuzlukların en aza indirilmesi için geçmişte olduğu gibi bundan sonrada çalışmalar yapacağız. Platform ile iş birliğinin artarak devam etme gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullanarak yeni yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYÇEP) yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Düzenlenen ziyarete, geçtiğimiz aylarda seçilen Aydın Çevre ve Kültür Platformu’nun yeni yönetim kurulu üyelerinden Kurban Dülger, Ramazan Tülü, Gönül Hastaoğlu, Meral Uğur ve Mesut Şerif Öztürk katıldı.

Ziyaret sırasında platformunun ileriye dönük projeleri, çalışmaları ve belediye ile ortak hareket edilebilecek konular konuşuldu. Efeler Belediyesince Jeotermal Komisyonu kurulduğunu hatırlatan Başkan Özakcan,”Germencik’ten başlayarak Buharkent’e kadar devam eden güzergahta ciddi sorun ve sıkıntıların yaşandığını hepimiz biliyoruz. Santrallerden yayılan buhar ve akışkan maddeler insan sağlığına ve çevreye ciddi zarar veriyor. Ancak bu konuyla ilgili gerekli tedbirler alınmıyor. Özellikle buhar emisyonunun çevrede yarattığı koku ve sağlığı zararlı birtakım kimyasalların varlığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Bununla ilgili çok fazla araştırmalar yapıldı. Biz Efeler Belediyesi ve meclisi olarak bu konudaki hassasiyetimizi belirtmek isteriz. Çünkü insan ve çevre sağlığı bizim için önemlidir. İnsan sağlığını yakından ilgilendiren olumsuzlukların en aza indirilmesi için geçmişte olduğu gibi bundan sonrada çalışmalar yapacağız. Platform ile iş birliğinin artarak devam etme gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullanarak yeni yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.