Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYBA, bir aileyi sevindirdi

GÜNCEL 07.09.2017 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3664+ kez okundu.
 

AYBA, bir aileyi sevindirdi

Yardımı alan aile, “Yiyecek ekmeğimiz, yatacak yatağımız yoktu. Allah Özlem başkanımızdan razı olsun” dedi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Türkiye'ye kazandırılan örnek proje AYBA, yardıma muhtaç bir aileye anında el uzattılar. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Aydın genelinde hane ziyaretlerinde bulunan AYBA ekipleri, maddi durumu yeterli olmayan, aileleri tespit ediyor. Söke ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi’nde maddi zorluklar ile hayata tutunmaya çalışan aileye, Çerçioğlu'nun talimatları ile yardım eli uzandı. Aile, Çerçioğlu'nun bu yaklaşımı karşısında duygulanırken, mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Ekiplerin tespitleri doğrusunda giyecek ve eşya yardımı alan aile, Çerçioğlu'na teşekkür etti. Evlerine gelen AYBA ekipleri sayesinde hayata yeniden tutunan ailenin komşuları, "Anne ve çocukları eşi ile yaşadığı sıkıntılardan dolayı zor durumdaydılar. Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekiplerinin geldiğini gördük. Eve girmeleri ve çıkmaları bir oldu. Şaşırdık, kaldık. Aradan bir saat bile geçmeden üç araçla evin kapısının önüne birçok personeliyle gelen ekipleri gördük. Allah Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun. Böyle bir hizmeti Aydın halkı ile buluşturduğu için biz de çok mutlu olduk” diye konuştular.
Yardımı alan aile, “Yiyecek ekmeğimiz, yatacak yatağımız yoktu. Allah Özlem başkanımızdan razı olsun” dedi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Türkiye'ye kazandırılan örnek proje AYBA, yardıma muhtaç bir aileye anında el uzattılar.

Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Aydın genelinde hane ziyaretlerinde bulunan AYBA ekipleri, maddi durumu yeterli olmayan, aileleri tespit ediyor. Söke ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi’nde maddi zorluklar ile hayata tutunmaya çalışan aileye, Çerçioğlu'nun talimatları ile yardım eli uzandı. Aile, Çerçioğlu'nun bu yaklaşımı karşısında duygulanırken, mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Ekiplerin tespitleri doğrusunda giyecek ve eşya yardımı alan aile, Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Evlerine gelen AYBA ekipleri sayesinde hayata yeniden tutunan ailenin komşuları, "Anne ve çocukları eşi ile yaşadığı sıkıntılardan dolayı zor durumdaydılar. Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekiplerinin geldiğini gördük. Eve girmeleri ve çıkmaları bir oldu. Şaşırdık, kaldık. Aradan bir saat bile geçmeden üç araçla evin kapısının önüne birçok personeliyle gelen ekipleri gördük. Allah Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun. Böyle bir hizmeti Aydın halkı ile buluşturduğu için biz de çok mutlu olduk” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.