Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ayaydın Resim Yarışması’nı kazananlar ödüllendirildi

KÜLTÜR 26.03.2018 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4326+ kez okundu.
 

Ayaydın Resim Yarışması’nı kazananlar ödüllendirildi

Ulusal çapta gerçekleştirilen M. Bülent Ayaydın Resim Yarışması’nda derece giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

AYDIN - Ödül töreni Başak Koleji Konferans Salonu’nda yapıldı. Oldukça keyifli geçen ödül töreninde karikatür yarışması derecesine giren öğrencilerin ödülleri verildikten sonra resim yarışmasını kazanan öğrencilerin hediyeleri verildi. Özel Başak Koleji Okul Kurucusu M. Bülent Ayaydın’ın günün anlam ve önemini dile getirdiği konuşmasının ardından Efeler Belediyesi’ne layık görülen “Kurum Sanat Ödülü” Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı temsilen törene katılan Özel Kalem Müdürü Abdülkadir Baş’a takdim edildi. “Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülü” ise ülkemizin kıymetli ressamlarından Ülkü Ünal’a takdim edildi. Ülkü Ünal’ın koleksiyonundan özel bir eseri Okul Kurucusu Bülent Ayaydın’a hediye etmesi ise herkesi onurlandırdı. Ödül töreni, jüri üyelerine ve dereceye giren ortaokul ile lise öğrencilerine de plaket, mansiyon ve derece ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. Okul Kurucusu M. Bülent Ayaydın, “Yarışmada dereceye giren ve giremeyen tüm resim sever öğrencilerimize; jüri üyelerimizden Emel Atalay’a, Yrd. Doç. Dr. Elçin Ünal’a, Öğretim Görevlisi Sema Ürem’e; şehrimize sanat anlamında katkılarından dolayı Efeler Belediyesine; okulumuz Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerine ve okul idaresine katkılarından dolayı teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Ulusal çapta gerçekleştirilen M. Bülent Ayaydın Resim Yarışması’nda derece giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

AYDIN - Ödül töreni Başak Koleji Konferans Salonu’nda yapıldı. Oldukça keyifli geçen ödül töreninde karikatür yarışması derecesine giren öğrencilerin ödülleri verildikten sonra resim yarışmasını kazanan öğrencilerin hediyeleri verildi.

Özel Başak Koleji Okul Kurucusu M. Bülent Ayaydın’ın günün anlam ve önemini dile getirdiği konuşmasının ardından Efeler Belediyesi’ne layık görülen “Kurum Sanat Ödülü” Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı temsilen törene katılan Özel Kalem Müdürü Abdülkadir Baş’a takdim edildi. “Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülü” ise ülkemizin kıymetli ressamlarından Ülkü Ünal’a takdim edildi. Ülkü Ünal’ın koleksiyonundan özel bir eseri Okul Kurucusu Bülent Ayaydın’a hediye etmesi ise herkesi onurlandırdı.

Ödül töreni, jüri üyelerine ve dereceye giren ortaokul ile lise öğrencilerine de plaket, mansiyon ve derece ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Okul Kurucusu M. Bülent Ayaydın, “Yarışmada dereceye giren ve giremeyen tüm resim sever öğrencilerimize; jüri üyelerimizden Emel Atalay’a, Yrd. Doç. Dr. Elçin Ünal’a, Öğretim Görevlisi Sema Ürem’e; şehrimize sanat anlamında katkılarından dolayı Efeler Belediyesine; okulumuz Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerine ve okul idaresine katkılarından dolayı teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.