Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ayağını silaj makinesine kaptıran şahıs!

ASAYİŞ 03.08.2015 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2868+ kez okundu.
 

Ayağını silaj makinesine kaptıran şahıs!

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde ayağını silaj makinesine kaptıran bir kişi yaralandı.

Ayağı kopan şahıs ilçedeki ilk müdahalesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre Çobanisa Köyü'nde yaşayan Salim Duvarcı dün gece hava serinledikten sonra hayvanlarına yem hazırlamak için silaj yapmaya başladı. Saat 23:00 sıralarında tıkanan silaj makinesini temizlemeye çalışan Salim Duvarcı sol ayağını silaj makinesine kaptırdı. Traktörün rolantide çalışıyor olması ve makinenin de yeni nesil makinelerden olması sayesinde traktör stop etti. Sol ayağı topuğundan kopan şahıs çevredekiler tarafından kurtarıldı. Karpuzlu'da ilk müdahalesi yapılan şahıs daha sonra ambulansla ADÜ Tıp Fakültesi astanesi'ne kaldırıldı. Uzuv kaybı yaşayan şahsın hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.
Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde ayağını silaj makinesine kaptıran bir kişi yaralandı.

Ayağı kopan şahıs ilçedeki ilk müdahalesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Çobanisa Köyü'nde yaşayan Salim Duvarcı dün gece hava serinledikten sonra hayvanlarına yem hazırlamak için silaj yapmaya başladı. Saat 23:00 sıralarında tıkanan silaj makinesini temizlemeye çalışan Salim Duvarcı sol ayağını silaj makinesine kaptırdı. Traktörün rolantide çalışıyor olması ve makinenin de yeni nesil makinelerden olması sayesinde traktör stop etti. Sol ayağı topuğundan kopan şahıs çevredekiler tarafından kurtarıldı. Karpuzlu'da ilk müdahalesi yapılan şahıs daha sonra ambulansla ADÜ Tıp Fakültesi astanesi'ne kaldırıldı. Uzuv kaybı yaşayan şahsın hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.