Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AY-KART sahiplerine müjde

GENEL 17.08.2015 - 11:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3158+ kez okundu.
 

AY-KART sahiplerine müjde

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Ege Et açılış konuşmasında sarı otobüslerde kullanıma giren Ay-Kart sahiplerinin belediye tesislerinde ve Ege Et'te yaptığı alışverişlerde yüzde 5 indirim kazanacağını belirtti.

Uzun süredir bahsedilen Ay-Kart'ların 10 Temmuz itibarı ile ulaşımda Aydınlıların hizmetine sunulduğunu belirten Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu "6 hafta sonra Ay-Kart'lar kişiye özel çıkarılmaya başlayacak. Her Aykart'ın üzerinde kişiye ait vesikalık fotoğraf bulunacak. Ayrıca bu Ay-Kart'a sahip olacak vatandaşlarımız belediyemizin tüm sosyal tesislerinde ve Ege Et'ten almış olduğu hizmetlerden yüzde 5 daha ucuz yararlanabilecekler. Bugün bunu üzülerek söylüyorum ki kırmızı et çok pahalı vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızın mutlaka kırmızı et tüketmesi gerekiyor. Ama et fiyatları hepimizin de bildiği gibi el yakıyor. Biz de daha fazla nasıl ekonomiye katkı yapabiliriz noktasında düşündük ve böyle bir uygulamaya karar verdik. Sistemi oluşturmak biraz zaman alacak o nedenle 6 hafta sonra indirim uygulaması aktifleşecek" dedi. BASIN MENSUPLARI SARI OTOBÜSLERE DE ÜCRETSİZ BİNEBİLECEK Açılışta soruları yanıtlayan Özlem Çerçioğlu "Basın mensubu arkadaşlar sarı otobüslerden ücretsiz faydalanabilecekler. Belediyemize gerekli evrakların getirilmesi halinde eskiden devam eden uygulama sarı otobüsler için de geçerlidir" şeklinde konuştu.
Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Ege Et açılış konuşmasında sarı otobüslerde kullanıma giren Ay-Kart sahiplerinin belediye tesislerinde ve Ege Et'te yaptığı alışverişlerde yüzde 5 indirim kazanacağını belirtti.

Uzun süredir bahsedilen Ay-Kart'ların 10 Temmuz itibarı ile ulaşımda Aydınlıların hizmetine sunulduğunu belirten Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu "6 hafta sonra Ay-Kart'lar kişiye özel çıkarılmaya başlayacak. Her Aykart'ın üzerinde kişiye ait vesikalık fotoğraf bulunacak. Ayrıca bu Ay-Kart'a sahip olacak vatandaşlarımız belediyemizin tüm sosyal tesislerinde ve Ege Et'ten almış olduğu hizmetlerden yüzde 5 daha ucuz yararlanabilecekler. Bugün bunu üzülerek söylüyorum ki kırmızı et çok pahalı vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızın mutlaka kırmızı et tüketmesi gerekiyor. Ama et fiyatları hepimizin de bildiği gibi el yakıyor. Biz de daha fazla nasıl ekonomiye katkı yapabiliriz noktasında düşündük ve böyle bir uygulamaya karar verdik. Sistemi oluşturmak biraz zaman alacak o nedenle 6 hafta sonra indirim uygulaması aktifleşecek" dedi.

BASIN MENSUPLARI SARI OTOBÜSLERE DE ÜCRETSİZ BİNEBİLECEK

Açılışta soruları yanıtlayan Özlem Çerçioğlu "Basın mensubu arkadaşlar sarı otobüslerden ücretsiz faydalanabilecekler. Belediyemize gerekli evrakların getirilmesi halinde eskiden devam eden uygulama sarı otobüsler için de geçerlidir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.