Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Avukatlar, Baro Turnuvasında şampiyon oldu

SPOR 04.04.2015 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4175+ kez okundu.
 

Avukatlar, Baro Turnuvasında şampiyon oldu

Aydın Barosu Halı Saha Turnuvası'nda, Didim takımı final maçında Söke’yi 6-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

Şampiyon Didim takımı kupasını Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un elinden aldı. Aydın Barosu Halı saha Turnuvasında Didim takımı final maçında Söke’yi 6-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Aydın Barosu tarafından düzenlenen ve 9 Mart 2015’te başlayan turnuvaya Aydın, Söke, Didim, Kuşadası ve Nazilli’den avukatların yer aldığı 5 takım katıldı. 9 Martta oynanan ilk maçın ardından final maçı 3 Nisan Cuma günü oynandı Didim’den ise aralarında Ahmet Koç, Vedat Ege, Emin Dülger, Resul Kanşıray, Tarık Pelit, Engin Polat, Cihan Hıdıroğlu, İbrahim Tekindağ, Said Ceyhan, Özgür Tuna ve Önder Kabaçam’dan oluşan Didim takımı ilk maçında Aydın takımını 10-1, Kuşadası’nı 5-1, Nazilli’yi 5-2 ve son olarka final maçında Söke’yi 6-0 yenerek namağlup turnuvanın şampiyonu oldu. 3 Nisan’dan sona eren turnuva sonrasında Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un şampiyon olan Didim takımına kupasını ve madalyalarını verdi. Didim avukatlar Takımı kaptanı Ahmet Koç ise tüm takım arkadaşlarına teşekkür ederken turnuvayı düzenleyen Aydın Baro Başkanına ve yönetimine de ayrıca teşekkür etti.
Aydın Barosu Halı Saha Turnuvası'nda, Didim takımı final maçında Söke’yi 6-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

Şampiyon Didim takımı kupasını Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un elinden aldı.

Aydın Barosu Halı saha Turnuvasında Didim takımı final maçında Söke’yi 6-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Aydın Barosu tarafından düzenlenen ve 9 Mart 2015’te başlayan turnuvaya Aydın, Söke, Didim, Kuşadası ve Nazilli’den avukatların yer aldığı 5 takım katıldı. 9 Martta oynanan ilk maçın ardından final maçı 3 Nisan Cuma günü oynandı Didim’den ise aralarında Ahmet Koç, Vedat Ege, Emin Dülger, Resul Kanşıray, Tarık Pelit, Engin Polat, Cihan Hıdıroğlu, İbrahim Tekindağ, Said Ceyhan, Özgür Tuna ve Önder Kabaçam’dan oluşan Didim takımı ilk maçında Aydın takımını 10-1, Kuşadası’nı 5-1, Nazilli’yi 5-2 ve son olarka final maçında Söke’yi 6-0 yenerek namağlup turnuvanın şampiyonu oldu.

3 Nisan’dan sona eren turnuva sonrasında Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un şampiyon olan Didim takımına kupasını ve madalyalarını verdi. Didim avukatlar Takımı kaptanı Ahmet Koç ise tüm takım arkadaşlarına teşekkür ederken turnuvayı düzenleyen Aydın Baro Başkanına ve yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.