Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Avuç Avuç Aşure etkinliği

GÜNCEL 23.10.2017 - 15:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2281+ kez okundu.
 

Avuç Avuç Aşure etkinliği

Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’nda aşure etkinliği düzenlendi

AYDIN- Köşk 100.Yıl Atatürk Ortaokulu’nda ‘Avuç Avuç Aşure Projesi’ kapsamında aşure etkinliği düzenlendi. Projenin amacının öğrencilerde yardımlaşma duygusunu yaparak, yaşayarak htirmek olduğu belirtildi. Öğrencilerin getirmiş olduğu bir avuç ceviz, bir avuç fındıktan yola çıkılarak tüm öğrencilerin katkısıyla yaklaşık 800 kişilik aşure hazırlandı. Etkinliğe Köşk İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Şube Müdürü Ayfer Baya ve daire amirleri başta olmak üzere 100.Yıl Atatürk İlkokulu, Adnan Menderes İlkokulu, Başçayır Ortaokulu, Beyköy Polis Abla Ortaokulu, Altı Eylül Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri de katıldı. Yaklaşık 800 kişinin ziyaret ettiği etkinlik yardımlaşma örneği oluşturdu.
Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’nda aşure etkinliği düzenlendi

AYDIN- Köşk 100.Yıl Atatürk Ortaokulu’nda ‘Avuç Avuç Aşure Projesi’ kapsamında aşure etkinliği düzenlendi.

Projenin amacının öğrencilerde yardımlaşma duygusunu yaparak, yaşayarak htirmek olduğu belirtildi. Öğrencilerin getirmiş olduğu bir avuç ceviz, bir avuç fındıktan yola çıkılarak tüm öğrencilerin katkısıyla yaklaşık 800 kişilik aşure hazırlandı.

Etkinliğe Köşk İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Şube Müdürü Ayfer Baya ve daire amirleri başta olmak üzere 100.Yıl Atatürk İlkokulu, Adnan Menderes İlkokulu, Başçayır Ortaokulu, Beyköy Polis Abla Ortaokulu, Altı Eylül Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Yaklaşık 800 kişinin ziyaret ettiği etkinlik yardımlaşma örneği oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.