Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Avşar: 'Benim adım Malakan'

DÜNYA 26.02.2015 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3429+ kez okundu.
 

Avşar: 'Benim adım Malakan'

TV’8 de kendi programını yapan Hülya Avşar Ersin Korkut’u konuk etti. Avşar Programda ilginç açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar bu hafta programında oyuncu olan Ersin Korkut’u konuk etti. Hakkarili oyuncu İstanbul’a kaçış anılarını anlatarak yaşadığı zorluklardan bahsetti. Ersin Korkut geçmişte Kürt olmanın zorluklarını yaşadığını belirtirken şimdi bunu rahatça her yerde konuşabildiğini söyledi. BABAMIN ADI ELLO BENİM ADIM MALAKAN Hülya Avşar kendisinin de bir Kürt olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etii. "Bizim sülale, Avşar aşireti. Ne olacak şimdi seni içeri alacaklar, işte bilmem ne. Yani dedim 'ben ne yaptım'. Babaannem Türkçe bilmiyordu hiçbir şekilde. Dedemin adı Apo, babaannemin adı Daduk, e babamın adı Ello asıl Kürtçe'de. Benim adım Malakan. Hep evde bana Malakan derlerdi. Hala da bana Malakan derler, kimseyi ilgilendirmez yani. Dolayısıyla anlattığın bana çok da uzak gelmedi."
TV’8 de kendi programını yapan Hülya Avşar Ersin Korkut’u konuk etti. Avşar Programda ilginç açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar bu hafta programında oyuncu olan Ersin Korkut’u konuk etti. Hakkarili oyuncu İstanbul’a kaçış anılarını anlatarak yaşadığı zorluklardan bahsetti. Ersin Korkut geçmişte Kürt olmanın zorluklarını yaşadığını belirtirken şimdi bunu rahatça her yerde konuşabildiğini söyledi.
BABAMIN ADI ELLO BENİM ADIM MALAKAN
Hülya Avşar kendisinin de bir Kürt olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etii.
"Bizim sülale, Avşar aşireti. Ne olacak şimdi seni içeri alacaklar, işte bilmem ne. Yani dedim 'ben ne yaptım'. Babaannem Türkçe bilmiyordu hiçbir şekilde. Dedemin adı Apo, babaannemin adı Daduk, e babamın adı Ello asıl Kürtçe'de. Benim adım Malakan. Hep evde bana Malakan derlerdi. Hala da bana Malakan derler, kimseyi ilgilendirmez yani. Dolayısıyla anlattığın bana çok da uzak gelmedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.