Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Avrupa’da Türkiye’yi temsil etti

EĞİTİM 25.06.2019 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3157+ kez okundu.
 

Avrupa’da Türkiye’yi temsil etti

Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu, STEM Alliance Yarışması’ndaki ilk on projeden biri olan "Little STEAMer" adlı projesiyle Avrupa’da Türkiye’yi temsil etti.

AYDIN - STEM Keşif Haftası’nda Avrupa genelinde 980 farklı etkinlik düzenlendi ve bu etkinliklere 162 bin kişi katıldı. Bu yılki amacı STEM kaynaklarını kullanan en iyi uygulamaları ortaya çıkarmak olan STEM Keşif Haftası’nda, Scientix, Systemic, STEM Alliance, Amgen Teach ve Next Lab projeleri ödülleri dağıtıldı. Aydın Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’nu temsilen Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nde görevli öğretmen Hasan Basri Özcan da dahil olmak üzere Türkiye’den 8 öğretmen ödüllerini almak üzere Brüksel’e davet edildi. Avrupa Okul Ağı’nda düzenlenen ödül töreninde ödüllerini alan öğretmenler, ayrıca 30’uncu Bilim Projeleri Çalıştayı’na da katıldı. Öğretmenler ödül sahibi Avrupalı meslektaşlarıyla katıldıkları çalıştayda projelerini anlatma ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı da yakaladı.
Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu, STEM Alliance Yarışması’ndaki ilk on projeden biri olan "Little STEAMer" adlı projesiyle Avrupa’da Türkiye’yi temsil etti.

AYDIN - STEM Keşif Haftası’nda Avrupa genelinde 980 farklı etkinlik düzenlendi ve bu etkinliklere 162 bin kişi katıldı. Bu yılki amacı STEM kaynaklarını kullanan en iyi uygulamaları ortaya çıkarmak olan STEM Keşif Haftası’nda, Scientix, Systemic, STEM Alliance, Amgen Teach ve Next Lab projeleri ödülleri dağıtıldı.

Aydın Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu’nu temsilen Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nde görevli öğretmen Hasan Basri Özcan da dahil olmak üzere Türkiye’den 8 öğretmen ödüllerini almak üzere Brüksel’e davet edildi.

Avrupa Okul Ağı’nda düzenlenen ödül töreninde ödüllerini alan öğretmenler, ayrıca 30’uncu Bilim Projeleri Çalıştayı’na da katıldı. Öğretmenler ödül sahibi Avrupalı meslektaşlarıyla katıldıkları çalıştayda projelerini anlatma ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı da yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.