Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Konferansı düzenlendi

GENEL 12.02.2018 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3706+ kez okundu.
 

Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Konferansı düzenlendi

Davutlar MYO’da 'Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler' konferansı düzenlendi.

AYDIN - Adnan Menderes Üniversitesi ile Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği (IASSR) tarafından düzenlenen 15. Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Konferansı Davutlar Meslek Yüksekokulunda (MYO) gerçekleşti. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan Arslan, Dublin City Üniversitesinden Prof. Dr. Maria Slowey, Hitit Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak,  akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ve Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan Arslan’ın açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik Dublin City Üniversitesinden Prof. Dr. Maria Slowey’in “Universities and social engagement: new visions for the third mission” ve Hitit Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak’ın, “Türkiye'de Yükseköğretimin Sorunları ve Multidisipliner Çalışmada Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı konuşmaları ile devam etti. Akademisyen, araştırmacı ve lisansüstü öğrencilerini bir araya getiren konferansta 58 oturumda 300 sunum yapıldı. Sunumların ana temasını eğitim oluştururken işletme, ekonomi, arkeoloji, hukuk, edebiyat, felsefe, tarih ve uluslararası ilişkiler gibi sosyal bilimlerin çeşitli disiplinlerinde de bildiriler sunuldu. Konferans, Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi ve Şirince Köyü turları ile sona erdi.
Davutlar MYO’da 'Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler' konferansı düzenlendi.

AYDIN - Adnan Menderes Üniversitesi ile Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği (IASSR) tarafından düzenlenen 15. Avrupa Sosyal ve Beşeri Bilimler Konferansı Davutlar Meslek Yüksekokulunda (MYO) gerçekleşti.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan Arslan, Dublin City Üniversitesinden Prof. Dr. Maria Slowey, Hitit Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak,  akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ve Uluslararası Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan Arslan’ın açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik Dublin City Üniversitesinden Prof. Dr. Maria Slowey’in “Universities and social engagement: new visions for the third mission” ve Hitit Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak’ın, “Türkiye'de Yükseköğretimin Sorunları ve Multidisipliner Çalışmada Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” başlıklı konuşmaları ile devam etti.

Akademisyen, araştırmacı ve lisansüstü öğrencilerini bir araya getiren konferansta 58 oturumda 300 sunum yapıldı. Sunumların ana temasını eğitim oluştururken işletme, ekonomi, arkeoloji, hukuk, edebiyat, felsefe, tarih ve uluslararası ilişkiler gibi sosyal bilimlerin çeşitli disiplinlerinde de bildiriler sunuldu. Konferans, Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi ve Şirince Köyü turları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.