Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AVM’de bebek cesedi bulundu

ASAYİŞ 31.10.2018 - 10:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2729+ kez okundu.
 

AVM’de bebek cesedi bulundu

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu.

AYDIN- İHA'nın bildirdiğine göre, alışveriş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışanlar, yeni doğmuş bir bebek cesedi ile karşılaştı. Cesedi gören görevliler durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yapıp bebek cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede bebek cesedinin bir sokak köpeği tarafından bölgeye getirilip bırakıldığı belirlendi. Bebeği doğuran kadınının ve ölüme terk edenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu.

AYDIN- İHA'nın bildirdiğine göre, alışveriş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışanlar, yeni doğmuş bir bebek cesedi ile karşılaştı. Cesedi gören görevliler durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yapıp bebek cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede bebek cesedinin bir sokak köpeği tarafından bölgeye getirilip bırakıldığı belirlendi. Bebeği doğuran kadınının ve ölüme terk edenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.