Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AVM'nin çatısı çöktü

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 27.06.2015 - 17:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2880+ kez okundu.
 

AVM'nin çatısı çöktü

İzmir'de yağmur ve dolu yağışı hayatı felç etti.

İzmir'de yağmur ve dolu yağışı hayatı felç etti. Çiğli'deki bir AVM'nin depo bölümünün çatısı çöktü, ilk belirlemelere göre iki kişi yaralandı. Yetkililer yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Yağmur İzmir'i vurdu.... İzmir merkezi, Torbalı, Kemalpaşa ilçelerinde öğleden sonra gökgürültülü sağanak başladı. Karşıyaka, Alsancak, Konak gibi bölgelerdeki dolu yağışı da günlük yaşamı ve trafiği olumsuz etkiledi. İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yapılan son analizlere göre İzmir'in bazı ilçeleri ve Manisa il merkezinde 2 saat süreyle yağış görüleceğini kaydetti. Yağmur ve fırtınanın etkisiyle Çiğli'de bir AVM'nin depo bölümünün çatısı çöktü.  Büyük bir gürültüyle meydana gelen çökme sonrası panik yaşandı. Belediye ekipleri depo bölümünde çöken çatının altında insan olup olmadığının belirlenmesi için müdahale etti.
İzmir'de yağmur ve dolu yağışı hayatı felç etti.

İzmir'de yağmur ve dolu yağışı hayatı felç etti.

Çiğli'deki bir AVM'nin depo bölümünün çatısı çöktü, ilk belirlemelere göre iki kişi yaralandı. Yetkililer yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Yağmur İzmir'i vurdu.... İzmir merkezi, Torbalı, Kemalpaşa ilçelerinde öğleden sonra gökgürültülü sağanak başladı. Karşıyaka, Alsancak, Konak gibi bölgelerdeki dolu yağışı da günlük yaşamı ve trafiği olumsuz etkiledi.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yapılan son analizlere göre İzmir'in bazı ilçeleri ve Manisa il merkezinde 2 saat süreyle yağış görüleceğini kaydetti.

Yağmur ve fırtınanın etkisiyle Çiğli'de bir AVM'nin depo bölümünün çatısı çöktü.  Büyük bir gürültüyle meydana gelen çökme sonrası panik yaşandı. Belediye ekipleri depo bölümünde çöken çatının altında insan olup olmadığının belirlenmesi için müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.